上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.0k

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-4 07:40 PM 發表 查看引用來源

哈哈,人哋話第一個男人,冇話第一次…
我知,所以才這樣問

愛老公就可以做D距地知道會受傷概事嘛?用埋D鷄蟲男概藉口。
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-4 09:05 PM 發表 查看引用來源

享受性和愛老公兩回事.

引用:
原帖由 xxmonsterxx 於 2015-7-4 09:06 PM 發表 查看引用來源
Jenny 認淫,同埋距同老公都玩得之人。有D淫婦又要扮好老婆。老公就係外面努力賺錢個老婆去勾佬。真系鄧距地老公可憐。

挑,你地D男人返大陸揾錢時唔滾,只准周官放火,不准百性點燈.

咁多投訴係唔係自己老婆比人勾左,攪到星期六晚都係一個人上咸site咁慘.

引用:
原帖由  於 2015-7-4 09:05 PM 發表 查看引用來源

享受性和愛老公兩回事,唔好以為男人滾就風流,女人玩就淫,冇女人淫你就要食自己啦.
絕對同意~~~男人、女人,唔影響大家的生活,得閒夾時間享受性愛,也許更好。

我有話過有老婆出去滾就岩?反正妳覺得妳對老公好到無得頂埋眯得羅。重要話比個便宜仔老公,所以妳呢d眯好人妻羅。
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-4 09:13 PM 發表 查看引用來源

挑,你地D男人返大陸揾錢時唔滾,只准周官放火,不准百性點燈.

咁多投訴係唔係自己老婆比人勾左呀.

引用:
原帖由 xxmonsterxx 於 2015-7-4 09:17 PM 發表 查看引用來源
我有話過有老婆出去滾就岩?反正妳覺得妳對老公好到無得頂埋眯得羅。重要話比個便宜仔老公,所以妳呢d眯好人妻羅。

係我個post開片咁激?

唔好自己冇料到就唔抵得人地開心周圍罵人地淫.管好自己老婆先管其他人啦.

又要睇辣媽嘅經歷來打飛機,又要罵人淫,你咪一樣講一套做另一套!

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-4 09:23 PM 發表 查看引用來源

係我個post開片咁激?

唔好自己冇料到就唔抵得人地開心周圍罵人地淫.管好自己老婆先管其他人啦.
可5可以講鬼呀
配主題

人妻還有同tom 約出去做?

看文都看到咁激~~~:smile_30:

每個人觀點與角度都唔同~~
看完咪算囉~~~

也許樓主快D更新下,俾大家知你的最新情況如何~~~

只談風月、懶管道德。這板明擺吹水性愛天地、大家不用認真。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆