上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  225.9k

司姐,don't let the harshness opinion bother you! 一個自由嘅社會,各人有各人的言論自由,各人有各人的選擇權利。更何況這裏是Forum,大家意見交流,有啱聽有唔啱聽、有支持有唔支持好正常。

師姐無倫妳點做,我永遠支持你

引用:
原帖由 pgircaca 於 2015-7-3 11:27 PM 發表 查看引用來源

真係好矛盾.......To be or not to be...this is a question
係引板攪沙士比亞?

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-3 11:49 PM 發表 查看引用來源

係引板攪沙士比亞?
睇完你打GE野..有感而發

引用:
原帖由 conradt 於 2015-7-3 04:37 PM 發表 查看引用來源

師兄非常好彩,相信你老婆當是非常desperate 連TB 也接受,幸好轉軚,師兄能接受最重要

有時個人睇法同真正自己遇到個問題點去處理係兩碼事,個TB除咗想得到我老婆個人同個心表現出好自私外,佢為人其實唔錯,佢對我老婆有附出愛,但由於咁佢一見到我老婆對我好啲又或者互動多咗,佢就畀好多壓力我老婆要佢離開我,最尾佢與我老婆成曰為依件事鬧交,弄巧成拙!我其實要多謝佢嘅出現令我明白點樣同我老婆溝通同相處會好啲。個TB知道我老婆要同佢分手後,無表現得拉拉扯扯,佢同我老婆講雖然佢好難接受依個事實,但都尊重佢嘅選擇同祝福佢。佢哋之後見過幾次面就再無聯絡。

由一開始睇到依家, 只有一種感覺, 就係你只會逐步淪落到Tom的懷抱, 遲早成為Tom佢地的玩物

引用:
原帖由 HKABC135 於 2015-7-4 12:13 AM 發表 查看引用來源

有時個人睇法同真正自己遇到個問題點去處理係兩碼事,個TB除咗想得到我老婆個人同個心表現出好自私外,佢為人其實唔錯,佢對我老婆有附出愛,但由於咁佢一見到我老婆對我好啲又或者互動多咗,佢就畀好多壓力我老 ...
這是萬幸中之大幸,我相信你老婆也怕旁人知道她曾經有過同性戀的關係,大家男人知道輸給女人比男人更傷,希望師兄也不再有同樣事情發生

引用:
原帖由 conradt 於 2015-7-4 12:35 AM 發表 查看引用來源

這是萬幸中之大幸,我相信你老婆也怕旁人知道她曾經有過同性戀的關係,大家男人知道輸給女人比男人更傷,希望師兄也不再有同樣事情發生

多謝先!如果講體貼細心,我自問同個TB無得鬥。講輸贏如果牽涉到自尊就好難放得低。簡單啲好,所以自己揀咗係愛與唔愛及肯附出多少做一個決定。

引用:
原帖由 conradt 於 2015-7-4 12:35 AM 發表 查看引用來源

乜香港重唔接受女同?在北美很普通啦。

女同男同認真時愛的比男和女更深,

其實好搞笑,你一邊覺得對唔住個老公,佢知道你同黑鬼發生左佢會原諒你,你就咩都得。但第一次當你意外,第二次呢?個個男人都想有得搞又唔使上身,連錢都唔使比有得吊你唔吊咩。轉工吧拉,同埋自已調整下唔好再放蕩自已。你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆