上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  225.9k

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-7-3 03:09 AM 發表 查看引用來源
睇來你個人都無咩原則,之前話唔會再同其他人do (之前又話有丈夫家庭的女人是不會隨便因而have sex with others .) but 現在又出爾反爾, 好明顯你個 pussy need a black dick to fill in . 性慾大於一切
出事後我最初好怕,在這和網友交流後見到大家對性開放的一面,我態度逐漸改變,可能是我的性格較被動,容易被人影響吧.

不昰我虛假,人在世上是有很多矛盾,"想"和"對"很多時都朝着相反方向走,喜歡便看下去,請不要批評.

明白對不起

How many times? 他射好多?  可否告知?

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-7-3 03:34 AM 發表 查看引用來源
你是否仍然在安全期? 如果不是是否有大肚機會?
我有叫佢用套不過佢話屋企冇.

當然是安全期,你估我㣭咩.

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-3 03:40 AM 發表 查看引用來源

我有叫佢用套不過佢話屋企冇.

當然是安全期,你估我㣭咩.
安全套除了避孕和避病呀:smile_44:

U enjoy sex with him and he sex technique suitable for u?
射得多嗎?

引用:
原帖由 degree06 於 2015-7-3 03:41 AM 發表 查看引用來源
安全套除了避孕和避病呀:smile_44:
之前都做過了有病早中左啦.唔好一見老黑就當佢地一定有病啦.

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-3 03:45 AM 發表 查看引用來源

之前都做過了有病早中左啦.唔好一見老黑就當佢地一定有病啦.
安全第一嘛:smile_40:

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-7-3 03:42 AM 發表 查看引用來源
U enjoy sex with him and he sex technique suitable for u?
射得多嗎?
if he is not gentle then too big and sometimes it hurts..and yes, 佢射得好多

睇情況冇得話你..對與錯..嘅
都係嗰句啦...玩還玩
...小心感染性病呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆