上一頁下一頁
發新話題

同老婆去按摩玩大左--綠帽疑雲

收藏  |  訂閱
385  327.3k

引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-3-21 12:58 PM 發表 查看引用來源
你睇返上面, 我講的都中晒!  男女  妓  根本一開始, 挑撥你兩公婆, 你做乖乖佢地邊有生意?

我推斷, 啊嫂第一次無同妓師攪, 晚上重有同你un, 但當你同個女妓 師攪完, 當晚巳經嫐!

係你自己, 係婚姻鑿條烈 ...
你依番有道理,可能男女真係有心挑逗我地兩公婆,但宜家諗起第一次可能都有搞,答案只有男技師同老婆知。

有時唔怪得,我思想無咁複雜,當初太太去7仔俾Dom Dom俾我,到底係想試探我,還是係入去買個盒俾自己,之後就借口買俾我?

引用:
原帖由 TomTomHKGZ1 於 2015-3-21 04:50 PM 發表 查看引用來源

你依番有道理,可能男女真係有心挑逗我地兩公婆,但宜家諗起第一次可能都有搞,答案只有男技師同老婆知。

有時唔怪得,我思想無咁複雜,當初太太去7仔俾Dom Dom俾我,到底係想試探我,還是係入去買個盒俾自己, ...
那是一定的,

引用:
原帖由 TomTomHKGZ1 於 2015-3-21 04:50 PM 發表 查看引用來源

有時唔怪得,我思想無咁複雜,當初太太去7仔俾Dom Dom俾我,到底係想試探我,還是係入去買個盒俾自己, ...
那是一定的,

覺得假假地

係樓主自己玩大啦 一開始根本唔應該分房 有甘好定力ge就係聖人唔係凡人 而且樓主自己親口承認左同個女技師搞埋 老婆仲唔明正言順出去滾?宜家見到老婆甘樣你霖住點做?

樓主有咩打算?而家你同太太點?

引用:

根本你兩公婆都有懷疑對方, 第一次有攪的話, 食飽飽點會再同你砌? 最非啊嫂平時超大食!

啊嫂知姑仔係到, 會買定幾盒DOM俾用?

呢個game 你兩公婆玩唔起的, 人地有心裝你兩公婆無心, 職業騙仔你唔夠人玩預左!

唯今之計, 兩公婆好好傾下, 唔好再見對雞鴨!

引用:
原帖由 gilbert 於 2015-3-21 07:31 PM 發表 查看引用來源
樓主有咩打算?而家你同太太點?
婚姻關係是長遠的, 幾十年中間有風浪, 就睇當時人有無珍惜!

原諒幾多, 一人一次, 好公平!

回覆 291# 的帖子

啊嫂係你同隻雞砌完3次個晚, 有無好想要, 典床典x 瞓唔好?

有就代表佢會因為隻鴨, 日間挑逗, 而好想要, 但又被你妹阻住!  佢性需要好大!

無就代表佢性需要一般, 第一次都無同隻鴨攪! 返黎等你餵!

你來來去去都在意邊個出軌先, 家下有答案! 你案心吧!

打真軍,賠了夫人又折兵,引火自焚,白痴仔一名

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆