上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  225.8k

一班人都危險,會玩群交!

最緊要知道自己做緊乜,唔好比人控制到

好同情你嘅處境
總知~防人之心不可無
或者依家他以退為進
之後可能又會纏繞住你
盡量避免與他單獨相處
都係嗰句~小心d啦!

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-25 05:54 AM 發表 查看引用來源

大家唔好再叫我報警了,老公唔會原諒我那麼不小心和給人弄到high左幾次,一定決裂.我可估到他會說不願意又怎會那麼high?而且黑鬼又大他更會以為我以後會看小他.

試問若是你老婆你接唔接受?可不可以當冇事?不# ...
如果你決定唔報警,我都唔會再勸。你自己嘅事,你自己負責。

如果我老婆遇到同樣事情,我一樣會報警。我一定唔會怪佢,因為老婆先係受害人。

俾人姦完當冇事,我相信你日後有排煩!要好好享受過程!

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-25 10:38 PM 發表 查看引用來源

單獨出去一定拒絕
但剛剛出事時你都係一班人出去喎。係咪成班黑人得你一個女生?

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-25 09:54 PM 發表 查看引用來源

大家唔好再叫我報警了,老公唔會原諒我那麼不小心和給人弄到high左幾次,一定決裂.我可估到他會說不願意又怎會那麼high?而且黑鬼又大他更會以為我以後會看小他.

你問我?如果咁不幸嘅事發生喺我老婆身上,我會同佢一齊面對,支持佢,保護佢

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-25 10:10 PM 發表 查看引用來源

今天回公司我態度好冷咁對Tom,佢只係向我微笑便走開,我諗告一段落了.
感覺亞Tom係試緊水揾機會再慢慢親近你。你老公又唔係身邊,當你每月激素分泌令你覺得需要,你可能又諗起大大隻隻嘅亞Tom攪到你超high嘅感覺... 。
至於報唔報警或話唔話畀老公知,好明顯你已有自己嘅決定。不過要解決寂寞或生理需要問題,或者試下揾個健康衞生又無手尾跟嘅Fxxk buddy。

今次你發達喇!美國公司內sexual harassment 告上法庭,隨時陪過千萬,如果你老公因而離婚,又有額外陪!唔好咁笨,大拿拿幾千萬都唔要!

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-25 09:54 PM 發表 查看引用來源

希望你做到。 你老公長期出面。有點野  冇試過永遠都不會有。但一試過了。 隨著時間年齡 29歲。開始走入最旺盛性愛時期  生活  文化 開放。我想未來對你考驗會更難捱 你又日日對著tom. 話說佢係硬上了你 但佢也帶比你不同的感覺。令你對性愛有更大的領悟 理性同感性差一線。我想你同你老公做從來沒有像同tom做的快感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆