上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.7k

未ready? 係唔係佢做錯咗D乜?又或有代差?

引用:
原帖由 Gcmms 於 2015-8-10 04:57 AM 發表 查看引用來源
未ready? 係唔係佢做錯咗D乜?又或有代差?
佢一路好gentleman,只係我剛回復自由身吾想一見面就.........

引用:
原帖由 galex888 於 2015-8-10 04:10 AM 發表 查看引用來源
Tom 哥仔有冇text 你 ...
冇,我離開佢明玩完啦.

引用:
原帖由 degree06 於 2015-8-10 02:24 AM 發表 查看引用來源

洗左臉未呀:smile_40:咁吃了咩呀:smile_40:
Eat too much yesterday, so going light. Strawberries, yogurt and fruit salad.

引用:
原帖由 大力大支野 於 2015-8-10 02:23 AM 發表 查看引用來源

唔緊要啦.... 佢明既.... 最緊要係你enjoy同玩開心......
咁今日有咩節目呀?!
727 今天要飛去波士頓,因他星期一要工作, 我們不會見面.

昨天到處跑有些累,今天我只會躱在家看書上網做懶貓.

傻㗎妳與727交往又與我們何干呢!29妳做得對,做返個正常女人,正常社交,循序漸進,有矜持,不除便,的正常女人,727應該係一個有風度的男人,君子不做下流事嘛。(但不保正唔會風流呀):smile_o01::smile_o01::smile_o01:
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-10 02:16 AM 發表 查看引用來源

剛起床.

各位久等了,可惜要令各位失望了.

我們吃喝玩樂了一天,最後727邀請我上房坐,我覺得未ready婉拒了,他亦好明白,送了我回家.

行一日就累,妳真的要多做運動了
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-10 06:15 AM 發表 查看引用來源

727 今天要飛去波士頓,因他星期一要工作, 我們不會見面.

昨天到處跑有些累,今天我只會躱在家看書上網做懶貓.

引用:
原帖由 已婚 於 2015-8-9 11:15 AM 發表 查看引用來源
妳係軍師,唔多唔小都要負責任㗎:smile_o01:
小小都OK嘅....

引用:
原帖由 已婚 於 2015-8-9 11:19 AM 發表 查看引用來源
辣媽,請問為何要生細路仔?
我喜歡細路(BB).
因為老公朋友有來有去,抱在懷中的BB永遠是自己的.

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-9 11:25 AM 發表 查看引用來源
727是辣媽你介紹?do u think he is suitable for 29 ?
No....he found 29 himself...guess he can communicate with her at the same intellectual level....especially on art and culture

For someone who like those things it is hard for her to accept someone who do not appreciate art.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆