上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  225.7k

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-24 11:21 PM 發表 查看引用來源

佢唔洗用口都可以來多次,不用委屈自己
C姐人在外地
咩都要小心呀~~~

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-6-24 11:28 PM 發表 查看引用來源
樓主既情況就好似從來未試過出去食過飯一樣,以前只會係屋企食飯,點知一次機會試過出面既食物,原來係好好味的,雖然知道無咁健康,但個心都會再想試的,我呢個比喻合切嗎?哈哈

http://n2.hk/d/images/r10/ ...
可能吧。

引用:
原帖由 lee133 於 2015-6-25 12:45 AM 發表 查看引用來源
他們條九會唔會大條d.
佢係大過老公,但係老㚈身型高大(Tom 身高6呎半),按比例乜都大D啦.

引用:
原帖由 mutalio 於 2015-6-25 12:44 AM 發表 查看引用來源
最怕佢地有影相。我曾經有朋友遇到呢點事。後來要靠黑道上幫手。因為我朋友未結婚所以唔可以比人知
Shit....出去午飯回公司,見貨倉班老黑圍住Tom細聲講大聲笑,見我返嚟就一哄而散,剩低Tom揸住個電話,我諗我醉嘅時候真係比佢影咗相.我唔敢問佢,點好.

試過一次黑鬼唔會再試

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-25 01:48 AM 發表 查看引用來源

Shit....出去午飯回公司,見貨倉班老黑圍住Tom細聲講大聲笑,見我返嚟就一哄而散,剩低Tom揸住個電話,我諗我醉嘅時候真係比佢影咗相.我唔敢問佢,點好.
由佢啦,佢唔會俾返d相妳架啦,若果有相既話。

唔好理d相啦。

其實轉工會係最好的決定。:smile_44:

好似食完唱梗妳,妳都喺快辭工同警告佢!

引用:
原帖由 degree06 於 2015-6-25 01:54 AM 發表 查看引用來源
由佢啦,佢唔會俾返d相妳架啦,若果有相既話。

唔好理d相啦。

其實轉工會係最好的決定。:smile_44:
我諗應該只係我醉死瞓係床度啲春光相,房裏邊只得我哋兩個,唔會影做緊個D.

偷佢個iphone再delete?

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-25 02:01 AM 發表 查看引用來源

我諗應該只係我醉死瞓係床度啲春光相,房裏邊只得我哋兩個,唔回影做緊個D.

偷佢個iphone再delete?
妳偷唔到佢的iphone啦。
萬一係偷佢的過程失手,俾佢捉住,咁點算呢?

佢有無妳既相,都由佢啦,有無相都只係妳估估下者。

唔好問佢有無妳的相,佢話有,妳又點做呢,佢話無,妳又唔信,咁問來只係令自己煩者。

妳夠膽,一係報警,話妳係醉既時候,俾佢性侵犯,咁到時有相,可以光明正大刪除。

但不必在意有無相,最緊要係日後生活唔再俾佢影響到。

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-24 11:21 PM 發表 查看引用來源

佢唔洗用口都可以來多次,不用委屈自己
咁說來你地重有一次未講!快D坦白從寬!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆