上一頁下一頁
發新話題

與鬼妹的往事 #14 #25 #48 更新3P事件及總結

收藏  |  訂閱
70  28.1k

無去過外國留學,睇左當有

師兄,萬眾期待呀!!!

支持:smile_34:

update

入左房之後, 首先係見到佢間房好亂

但未有時間睇其它野, 佢已經攬住我推我埋牆係咁車我, 兩隻手一路摸身, 未摸J

咁我都不甘示弱, 摸佢個個body同摸佢個屁, sporty女真係唔同D, 個屁好大但好firm, 條腰好細

之後就互相除衫, 終於見到對波, 襯住一個黃色lace bra, 睇得出有D push up, 所以push到對野好大, 即刻勁興奮

之後到我禁住佢係牆邊, 係咁鍚佢條頸同渣佢個波, 佢就係咁呻吟, 鍚完條頸就慢慢郁落去郁佢個波 除佢個bra

lin就唔係pink架啦, 但都係正常lin一個, 又咬又啜又渣咁, 佢隻手就唔知點咁亂咁摸

我覺得差唔多, 就一邊啜奶渣波, 另一隻手就摸西, 塊西已經開哂 出哂水, 佢比我搞左一陣之後 自動自覺跪低,

果時我雖然純情, 但知道呢個係咩意思 即刻除哂D褲, 成條J擺落佢個口到,

因為大家都醉醉地 (其實我好清醒), 成件事係好激動, 根本唔係BJ, 係屌緊佢個口, D口水絲拉哂出黎, 成個場面真係好淫亂, 我亦都越黎越硬

咁我享受左佢個口分幾鐘到, 佢就起身, 帶我埋床叫我訓低, 用女上入先

果時真係冇搞過好多次野, 一進入覺得好舒服, 個西好暖, 本來係佢帶住個節奏, 但我忍唔住, 係咁係下面頂佢, 變到女上 但係係我出緊力 係咁屌佢

佢就一路叫 fuck me fuck me 咁, 因為太淫亂, 果時我就focus諗其它野 唔想咁快射比人笑, 頂唔順就叫佢換位, 狗仔式

頭先都話 個pat真係firm到爆

我下下勁大力咁插入去, 又一路打佢pat, 佢叫聲大到應該格黎房都聽到哂

我持久力唔算強, 但因為個西真係唔緊, 所以搞左好耐, 搞到一半佢已經好tired, 已經唔想郁咁,

所以我都想拿拿林射, 佢feel到就話 you can cum inside, 唔知點解果時我剩係諗到AV

所以就同佢講, no im cumming in your mouth跟住即刻反轉佢, 逼佢含我條野, 跟住射哂落佢個口到

跟住我剩係記得一句 bastard 之後大家就訓左

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 quadra 於 2015-6-23 11:58 PM 發表 查看引用來源
update

但未有時間睇其它野, 佢已經攬住我推我埋牆係咁車我, 兩隻手一路摸身, 未摸J

咁我都不甘示弱, 摸佢個個body同摸佢個屁, sporty女真係唔同D, 個屁好大但好firm, 條 ...
師兄點解唔中出呢 ~:smile_o05:

引用:
原帖由 quadra 於 2015-6-23 11:58 PM 發表 查看引用來源
update

咁我都不甘示弱, 摸佢個個body同摸佢個屁, sporty女真係唔同D, 個屁好大但好firm, 條 ...
鬼妹較鬆都無辦法,可能係太濫嘅關係,唔知皮膚係咪比我哋中國女性較粗較鞋呢?唔知仲有無其他鬼妹性事分享呢?支持~

引用:
原帖由 sam7211 於 2015-6-24 08:31 AM 發表 查看引用來源
鬼妹較鬆都無辦法,可能係太濫嘅關係,唔知皮膚係咪比我哋中國女性較粗較鞋呢?唔知仲有無其他鬼妹性事分享呢?支持~

都唔算既

果時條女都應該得20歲頭 正值青春

唯一唔好就真係下面較鬆, 果陣時同女友搞, 係tight到入唔到

唔知係因為醉左 定佢係鬼妹啦

成件事真係好wild.. 仲令到之後都有得食
引用:
原帖由  於 2015-6-24 06:50 AM 發表 查看引用來源

師兄點解唔中出呢 ~
我份人比較穩陣 .. 同埋果時都已經中出個女友好多次, 係未試過口爆 (女友唔肯)可能因為咁, 所以選擇左後者 !

:smile_30: :smile_30:

引用:
update

THX REPORT!
個晚得一次?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆