上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.6k

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-3 08:38 AM 發表 查看引用來源

其實夫妻相愛也是: 花開花落不由己 緣生緣滅自有時

要來阻不住,要走留不低,強求只留下一個沒心人.
細時啊媽工作, 啊麻係屋企, 啊麻唔係特別錫我, 關係唔係特別好, 啊媽對我無感情, 巴口好偉大, 日日都好愛我架, 我個寶號叫心肝仔

啊麻話, 揾個伴佢為得你就是(有心人) 有無錢管他

啊媽呢唔好結婚........你啊爸係老伴要就佢(大約意思係知係佢錯, 要賣佢怕)

你要老伴我老左唔洗?  佢自己都唔信佢啊老伴會照顧佢, 幾十年都無眼睇佢, 佢自私確保自己有人照顧就要我孤寡終生!

個心好重要, 佢為你捱到甘願, 佢利用你, 咪一勿一勿肉咁剮你d 肉!

再蠢再唔願接受, 慢慢你會feel到係愛你個人, 定你啊爸錢同人脈關係

希望29你生活愉快,得閒搵我傾计或上來講近況!

希望你找到你一生的最爰!

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-3 09:42 AM 發表 查看引用來源
希望29你生活愉快,得閒搵我傾计或上來講近況!
Dickson, 看回貼你的情緒波動很大,相信是受不開心經歷影響.

看開一點,比機會人也是在比機會自己,不要斬腳趾避沙蟲,希望早日找到心愛的人,開開心心.

引用:
原帖由 EV5322 於 2015-8-3 09:00 AM 發表 查看引用來源

EV5322 你最有趣,每次回貼都是一個[好]或[push],不加評論,只是支持把本貼推上去.

Thanks.

引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-8-3 09:06 AM 發表 查看引用來源

細時啊媽工作, 啊麻係屋企, 啊麻唔係特別錫我, 關係唔係特別好, 啊媽對我無感情, 巴口好偉大, 日日都好愛我架, 我個寶號叫心肝仔

啊麻話, 揾個伴佢為得你就是(有心人) 有無錢管他

啊媽呢唔好結婚... ...
有個感覺feelsorry可能是女性,所以特別著緊小妹?

2015年初註冊,至今接近二千䀡,可能只是是一個有心人,亦可能是躱在虛擬世界去逃避現實.希望妳只是為人feelsorry,不是為自己.有時看別人的事總比自己的看得真切.

互勉.

一直留意呢個post好耐,成年人,路自己選擇!
live well and it will never go wrong, take care “29”

引用:
原帖由 rr2013 於 2015-8-3 02:00 AM 發表 查看引用來源
To 29:

我希望你要開始警惕你逐漸透露的個人信息,如果識得你個人,可能都可以估到你係邊個,如此帖你老公👀到,估計你都處於非常被動的場面,所以慎重處理啊!
若老公知道亦無防,他若問到我亦會坦白相告,接受與否由他決定.

騙人是很辛苦的事,騙身邊最親的更甚.

引用:
原帖由 galex888 於 2015-8-3 07:12 AM 發表 查看引用來源
Cool!!! Keep in touch

你很有同情心又樂於助人,換個靚仔D頭像啦,而家呢個都吾似你品性.....

BTW, 你好似最近我要去的地方.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆