上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.5k

引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-8-2 10:46 PM 發表 查看引用來源

但要注意不要揾軟飯王, 我識得個佢啊軟飯夫, 周街溝女 ,唔理好醜老嫩
先好好愛惜自己,咁樣先有能力去愛他人

哈哈哈,我們都係骨子裡, 正氣凜然的人:smile_o01:
引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-8-2 11:20 PM 發表 查看引用來源

意見一致, 你係温室大根本唔知世途險惡, tom 絶對會將你train成sex toy 一陣你變左av 女郎, 有片係佢手你就死硬, 想下條片留到你女家家人到,佢地會接受你嗎? 你家人唔會去探你嗎? tom 一有把柄你會好 ...

引用:
原帖由 degree06 於 2015-8-2 11:24 PM 發表 查看引用來源
Tom利用妳既身體來賺錢,妳是否接受呢種情況?

29妻香港開埠初年, 白人女子如果下嫁中國人, 失婚下場只有做妓女

中國人夫會受宗親壓力離婚, 講呢斷歷史係想話你知, 西方人都會放棄個女,宗親力量好大

你爸有名有利佢接受到個女, 係av雜交片主角? 你無能力靠自己過優質生活, 任性之前要顧住你爸點睇

萬萬不可比tom知你屋企有錢, 不過比tom知你爸黎探你

不過咁你爸一企出黎, 有錢人總係好易被看得出來的, 比我會認衰女, 返去認錯捱唔住, 求啊爸接濟都唔再撈, 用所有辦法趕絶啊tom 唔可以比人知佢存在, 唔比得佢浦頭

tom只係洩慾工具, 用完即棄:smile_34:

feelsorry,唔好這樣改名,這樣不好,我們平水相逢,只希望提點她,但不要淺踏她,這樣29會更加難受。
引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-8-2 11:37 PM 發表 查看引用來源

sex toy 29妻  呢個藝名幾好

29妻香港開埠初年, 白人女子如果下嫁中國人, 失婚下場只有做妓女

中國人夫會受宗親壓力離婚, 講呢斷歷史係想話你知, 西方人都會放棄個女,宗親力量好大

你爸有名有利佢接受到 ...

引用:
原帖由 已婚 於 2015-8-2 11:42 PM 發表 查看引用來源
feelsorry,唔好這樣改名,這樣不好,我們平水相逢,只希望提點她,但不要淺踏她,這樣29會更加難受。
del 左it's your turn 你引用左人地會睇到

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-2 10:36 PM 發表 查看引用來源
我認同29所説,正所謂有食吾食,罪大惡極.只是想不到原來你家甘有米
吾係有米,大把人有錢過我屋企,只是説明我不需要為飯票留下來.

引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-8-2 10:44 PM 發表 查看引用來源

一對相愛既人相扶到老係好多女人希望!

女校出身巳知你家底, 講真幾歲人仔去interview ? 實情係in 係父母查家底, 名校出身係你嫁裝, 學養氣質自幼陪養, 你條件好好, 係你忿唔忿氣讓個老公比人

你老公唔會放 ...
但係佢係我第一個,我重喜歡佢....

我明白你29的心情,被自己 用心去愛過的人去傷害自己是十分痛心

初戀永遠是令人難以忘記

引用:
原帖由 已婚 於 2015-8-2 11:10 PM 發表 查看引用來源
妳都傻架,妳讀咁多書來做什麼,強姦的定義係,在妳不知到,不願意,不清醒的情況下就可以叫強姦,妳這個情況也可以叫迷姦,可能他們夾埋灌醉妳輪姦妳,妳又知到嗎?我比妳激死:smile_o14::smile_o03:
無錯如果一個 ...
我自己知自己事,即使以前同老公我一飲多就好主動....所以我根本吾應該同外人飲.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆