上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.5k

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-2 09:48 PM 發表 查看引用來源

Jenny, 我都係咁稔,很多負面那反應來自他是老黑.

BTW, 妳好.
Tom強姦女人

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-2 09:05 PM 發表 查看引用來源

對呀,若不是老公留我係外國一個人孤獨寂寞,自己在大陸快活,又怎會容易給人乘虛而入,若是和一般夫婦正常生活,自然沒有空出去玩和做錯事了。雖然出事前我未知他有小三,但那是因(冷落我自已玩),而我出去被人佔 ...
"黃狗黑狗都是想乘我有需要吃免費餐,有何分別?":smile_o12::smile_o12:我唔係咩好人,但我應同你這句話。

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-2 10:16 PM 發表 查看引用來源

其實我不缺錢,我係獨女,爹哋係專科醫生,有錢過老公好多,我根本吾洗怕佢作反.工作是為了不想年紀輕輕便坐在家做廢人,不至是開荒那麼慘.其實我是畫家,爹哋話我自小只識花錢,唯一工作便在他診所幫手做 ...
咁既然經濟無問題,咁可以搵個有愛有性既男人

引用:
原帖由 degree06 於 2015-8-2 10:17 PM 發表 查看引用來源
Tom強姦女人

強姦是用暴力強來,我醉左所以佢只算是乘人之危.當然肯定不是君子但亦未至是罪犯.那是一個灰色地帶,我不小心識保護自己,和其他男人喝酒喝到醉了亂來亦有錯.責人前先責己.

若我醉了攬住你狂吻你會不會不上我?

我認同29所説,正所謂有食吾食,罪大惡極.只是想不到原來你家甘有米

只要清楚自己做緊咩就得

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-2 10:36 PM 發表 查看引用來源
我認同29所説,正所謂有食吾食,罪大惡極.只是想不到原來你家甘有米
黑人又唔係全都好硬得個長

你試過黑人?我記得你好似有個post係我的墮落故事,講話你俾華叔及一個黑人家長搞,可否再分享多點?

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-2 10:16 PM 發表 查看引用來源

其實我不缺錢,我係獨女,爹哋係專科醫生,有錢過老公好多,我根本吾洗怕佢作反.工作是為了不想年紀輕輕便坐在家做廢人,不至是開荒那麼慘.其實我是畫家,爹哋話我自小只識花錢,唯一工作便在他診所幫手做 ...
一對相愛既人相扶到老係好多女人希望!

女校出身巳知你家底, 講真幾歲人仔去interview ? 實情係in 係父母查家底, 名校出身係你嫁裝, 學養氣質自幼陪養, 你條件好好, 係你忿唔忿氣讓個老公比人

你老公唔會放棄你呢隻金蛋, 你更加要發下佢圍, 佢唔敢返你, 只係人情留一線日後好相見啫

其實你咁好條件, 大把人追留意下有無人關心你, 你老公連電話都唔願多傾, 咁你對佢只剩下利益人脈face , 多於感情愛情!  就算真係有約去完都會主動揾你, 關心你吧

咁耐唔見見又趕住走, 電話唔願聽, 淨係做公關野請同事食飯?

如果佢無主動關心你, 下次都係趕住走, 時時都電話吾願傾, webcam唔願見,你有心理準備吧

引用:
原帖由 degree06 於 2015-8-2 10:22 PM 發表 查看引用來源
咁既然經濟無問題,咁可以搵個有愛有性既男人

但要注意不要揾軟飯王, 我識得個佢啊軟飯夫, 周街溝女 ,唔理好醜老嫩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆