上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.5k

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-2 08:37 PM 發表 查看引用來源
Be fair, 29 和她老公各自有不當之處,請不要一面倒話29。
正所謂士可忍熟不可忍,每個人的底線都不應被人挑戰,29接受不了她老公出面有女人是可理解的
對呀,若不是老公留我係外國一個人孤獨寂寞,自己在大陸快活,又怎會容易給人乘虛而入,若是和一般夫婦正常生活,自然沒有空出去玩和做錯事了。雖然出事前我未知他有小三,但那是因(冷落我自已玩),而我出去被人佔便宜是果,之後一切亦只是事情的開展吧了!

若是對方不是黑人而是引版師兄,大家拍手也來不及。黃狗黑狗都是想乘我有需要吃免費餐,有何分別?若是玩開了我肯和你玩多P你會拒絕嗎?我收到的短訊90%是先扮同情,警告我小心亞Tom然後自己上想分一杯!

每日到處找尋獵物的中國人難道一定乾淨?若是我肯同你做你做不做?你怎知我冇因亞Tom 而已經有病?到時候不是一樣傳給自已老婆女友,那時其他師兄勾搭了你那良家女人稔住乾淨吾用套不是又中

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-2 09:05 PM 發表 查看引用來源

對呀,若不是老公留我係外國一個人孤獨寂寞,自己在大陸快活,又怎會容易給人乘虛而入,若是和一般夫婦正常生活,自然沒有空出去玩和做錯事了。雖然出事前我未知他有小三,但那是因(冷落我自已玩),而我出去被人佔 ...
問題TOM是黑人不是中國人姐

甘呢幾曰Tom 有無搵你做愛?

引用:
原帖由 已婚 於 2015-8-2 08:59 PM 發表 查看引用來源
無錯,我們應該勸喻,開解她,希望她不會備人要脅利用,也希望她清楚自己需要啲咩嘢:smile_o12:
說得對。

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-2 09:05 PM 發表 查看引用來源

對呀,若不是老公留我係外國一個人孤獨寂寞,自己在大陸快活,又怎會容易給人乘虛而入,若是和一般夫婦正常生活,自然沒有空出去玩和做錯事了。雖然出事前我未知他有小三,但那是因(冷落我自已玩),而我出去被人佔 ...
即係移民係29夫意思, 佢重要靠你申請佢過去, 佢點會放開你

但係夫妻間只淨下利用價值就無意思了, 不如你扮係美國唔開心飲左酒發酒顛, 打比佢話佢知,我知你出去有2奶, 有咩事又收得返扮醉酒, 凶下佢都好

佢送你去捱, 自己自由自在無皇管, 4圍We wet 太過自私無恥吧

問題不是中國人定黑人,而是出軌是男女雙方不能忍受的

29同妳講聲早晨:smile_o12:,但對我來講係晚安:smile_o01:,29我聽得出有的唔份氣,但妳又唔好咁悲觀,至於多p這家嘢不合我:smile_o14:,我不是禽獸,也沒有這個喜好:smile_o12:,同埋國籍根沒有關係,問題在於妳的情人有無重視妳,又或者妳有多p喜好,如果不是這個男人一定係當妳係性奴,唔係又點會攞自己的情人用來分享呢?
引用:

引用:

5好理會其他人点諗……你是成人
有自己的責任便可

29是成年人,不用其他人教她什麼是對!

我們只需要提醒她,因為當一個人在迷失的情況下,我們大家比一點正面的提點就足夠了。:smile_o09:
引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-2 09:22 PM 發表 查看引用來源
29是成年人,不用其他人教她什麼是對!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆