上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.4k

人就係慾望太多,利益太重,所以先會有咁多紛爭,但在我心中不會理會人地點,(有幾好有幾差幾有錢都好),好傾的人多說話兩句,唔好傾的人講多句都嚴口臭,只要自己盡咗力就算唔得起碼對自己你的另一半也有一個交代。還有兩個人相處得太久都會嚴對方麻煩管主曬而嗌交,但嗌交過後我會各得兩個不同習慣,性格,思想,走在一起又點會無嗌交呢所以再想這也是兩個夫妻的生活趣味也。(兩個人走在一起不要太還 執著,不要改變對方,這樣可會長久也會快樂一些)
引用:
原帖由 molumolu 於 2015-7-31 12:07 AM 發表 查看引用來源

幾多對夫妻有呢種福份? 有d 早年喪偶, 有d 中逾換人, 有d 夫妻健全不過變怨侶 習慣

有次係間家族公司做, 老闆夫妻都老, 個細女都30+

老闆娘投訴老世愈老愈麻煩, 你老世啦件貨版鬼咁重比我幫手攞一陣都唔制 ...

(心如水中月,一動看不清)性只可解決一時的空虛寂寞,真的忍耐不了也大要太過方在心內,但也不致於Tom找自己的情去共供給他人分享,除非妳有特殊癖好就算有妳知到Tom的朋友時好人嗎?(他真的沒冇別有用心嗎)花言語那個不懂,恆久的相處才直得我們留住………………See you again:smile_o12:
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-31 02:44 AM 發表 查看引用來源
Update 一下,決定這幾天不喝酒不和亞Tom 見面自己冷靜思考一下。下週再見。

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-31 02:44 AM 發表 查看引用來源
Update 一下,決定這幾天不喝酒不和亞Tom 見面自己冷靜思考一下。下週再見。

期待,妳心裏面的答案😊

知唔知29人公走咗未

走咗
引用:
原帖由 Gcmms 於 2015-7-31 09:01 AM 發表 查看引用來源
知唔知29人公走咗未

引用:
原帖由 Gcmms 於 2015-7-31 09:01 AM 發表 查看引用來源
知唔知29人公走咗未
你有無留心睇29寫咩ka?

我相信妳一定會揾番Tom。

引用:
原帖由 eric_kw.yeung 於 2015-7-31 03:23 AM 發表 查看引用來源
耐心等待你好消息
x2 好地地一個娘家婦女, 希望迷失意志消沈完有更好明天

死黑鬼

Good decision making!! Support!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆