上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.4k

唔係咩,妳合埋雙眼想想,當兩老夫妻拖手行緊去園,從後看著他們的背影那種感覺多麽美好。:smile_o09:
引用:
原帖由 galex888 於 2015-7-30 09:55 PM 發表 查看引用來源
So sweet bro

好啦唔吹了,大家早抖

:smile_o09:

同意一個人的一生成功不是他工作有幾叻搵幾多錢社會地位有幾高,在於老來有多少人和你終老

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-24 04:30 AM 發表 查看引用來源
攪掂亞Tom吾來食飯,交換條件是老公走後我要請他吃一餐好的補償…
呵呵, 食咩先!??
到時係地又會大戰一場吧~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 已婚 於 2015-7-30 10:10 PM 發表 查看引用來源
唔係咩,妳合埋雙眼想想,當兩老夫妻拖手行緊去園,從後看著他們的背影那種感覺多麽美好。:smile_o09:
幾多對夫妻有呢種福份? 有d 早年喪偶, 有d 中逾換人, 有d 夫妻健全不過變怨侶

有次係間家族公司做, 老闆夫妻都老, 個細女都30+

老闆娘投訴老世愈老愈麻煩, 你老世啦件貨版鬼咁重比我幫手攞一陣都唔制係咁嘈, 淨係叫我托住公事包....(老世好錫老婆)

我認 識人當中無幾pair 咁恩愛

Update 一下,決定這幾天不喝酒不和亞Tom 見面自己冷靜思考一下。下週再見。

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-31 02:44 AM 發表 查看引用來源
Update 一下,決定這幾天不喝酒不和亞Tom 見面自己冷靜思考一下。下週再見。

好的決定:smile_40:

回覆 1466# 的帖子

耐心等待你好消息

可以的話去NYCor dc 行返轉
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-31 02:44 AM 發表 查看引用來源

大家早晨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆