上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.4k

其實美國rn 好shortage 你可以考返個牌(由其NYC,你know 三語good pay )
不用做倉
Feel free to pm me for detail
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-29 03:05 AM 發表 查看引用來源

冇事既,一粒之嘛

actually I was a part time clinic nurse in Hong Kong...know a little about medicine...I treat myself for small sickness all the time.

重有人關心好感動!

XOXO

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-29 03:32 AM 發表 查看引用來源
29 飲大左發酒瘋?喝些水去睡吧,吾係明天醒返睇到自己寫乜會後悔.
同意,早點瞓吧!
沒有人會預知將來嘅事...唉!!

人生總有..高~低..潮!!!!!!!!!!

剪咗他
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-29 03:24 AM 發表 查看引用來源

要走既男人搶返都冇用...

好奇怪。 大家都好關心人妻29會受黑人傷害 。我又唔係咁想。未到最後一分鐘都唔知邊個食邊個。感情世界有誰敢言高手 在離鄉背井她心理上同身體上有個男心陪下讓她放縱給她的短暫快樂其實都不錯。對於其他我冇野講因為一開始我就預測到呢重事會再發生  唔好放感情落去。要做好安全 希望你會擁有更好更多難忘時刻。也希望你堅強去面對你愛情考驗。凡事想清楚   決定冇話對與錯只有結果好唔好。

引用:
原帖由 galex888 於 2015-7-29 03:39 AM 發表 查看引用來源
其實美國rn 好shortage 你可以考返個牌(由其NYC,你know 三語good pay )
不用做倉
Feel free to pm me for detail

我冇RN 正式學歷,香港做PT要求鬆好多。
不過好多謝

以你文筆應該是知識分子,可以不用做這份工作
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-29 04:09 AM 發表 查看引用來源

師兄人離鄕賤

quote]原帖由 mutalio 於 2015-7-29 04:07 AM 發表 查看引用來源
好奇怪。 大家都好關心人妻29會受黑人傷害 。我又唔係咁想。未到最後一分鐘都唔知邊個食邊個。感情世界有誰敢言高手 在離鄉背井她心理上同身體上有個男心陪下讓她放縱給她的短暫快樂其實都不錯。對於其他我冇野講因為 ... [/quote]

引用:
原帖由 galex888 於 2015-7-29 04:13 AM 發表 查看引用來源
以你文筆應該是知識分子,可以不用做這份工作

今天美國有多少土生土長的知識分子找不到工作?金融風暴後經濟一直未好過。若告訴大家其實Tom也讀過大專你們信不信?

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-29 04:09 AM 發表 查看引用來源

沖個涼,好好休息,諗清楚究竟,自己想要咩?

接受唔到老公出面有女人,好好同佢溝通,會好過扮唔知:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆