上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.4k

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-29 02:43 AM 發表 查看引用來源
個頭好暈好痛!!

唔!好鬼熱!

老公你係邊? 係吾係fuck緊個賤人?

佢有既我都有,你睇我捽到出曬水等緊你入來....你吾要我益第二個...大把男人想插我.......
排隊先....

引用:
原帖由 galex888 於 2015-7-29 02:57 AM 發表 查看引用來源
阿妹
酒加Tylenol 會有機會
急性中毒,快d stop and 喝多d水
命仔由關

冇事既,一粒之嘛

actually I was a part time clinic nurse in Hong Kong...know a little about medicine...I treat myself for small sickness all the time.

重有人關心好感動!

XOXO

重有另一個好人PM 我:
引用:
HEY...... m just a "pedestrian"  on this board, take good care of yourself..i know it's tough, AND  DON'T take drugs along with alcohol. it's gonna ruin your life...
get some more sleep
只是頭痛藥,放心

亦有人落井下石:

加我wechat 傾下!xxxx
妳老公九成比個淫婦用個淫洞不停高潮咁啜到佢好舒服......

講到尾, 玩還玩, 小心身體最緊要
唔好因為一條黑腸, 同一個負心人, 攪到自己成身傷....
黑腸玩下好啦... 唔好咁認真....

引用:
原帖由 大力大支野 於 2015-7-29 03:09 AM 發表 查看引用來源
放心,我對黑腸重未認真過....

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-29 03:11 AM 發表 查看引用來源

放心,我對黑腸重未認真過....
就係怕你認真... 特別係宜家.....
認真就輸了

引用:
原帖由 大力大支野 於 2015-7-29 03:09 AM 發表 查看引用來源
良心話!  未必負心人, 我入職時同事八我知, 啊副經理係小三, 你老世當初一日托住家庭照係咁睇, 又比同事睇婚都未離, 個肥婆日日v 領彈晒對波出黎, 講緊20年前社會保守年代

始終單身男人生理需要又寂莫, 咁就中左伏!

29 妻綠card 被你要到又點, 搶返個老公先講

引用:
原帖由 molumolu 於 2015-7-29 03:20 AM 發表 查看引用來源

29 妻綠card 被你要到又點, 搶返個老公先講  
要走既男人搶返都冇用...

29 飲大左發酒瘋?喝些水去睡吧,吾係明天醒返睇到自己寫乜會後悔.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆