上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.3k

29睇過妳的文章,我真的睇妳唔起,如果妳去埋tom安排的聚會,我只會講妳水性楊花不知廉恥,妳初初比tom強姦,之後因為 寂寞而接受他,然而老公走了同tom再發生關係,心態上完全改變了,如果去埋聚會,妳只係一個除便的女人,妳原全沒有了底線同要求,我真的各得妳不知所謂,sorry 我過火了,但妳真的要這麽除便嗎?
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-28 01:15 PM 發表 查看引用來源
When I finally woke up he was still holding me in his arm. I looked at him, and he asked what happened. At first he thought I was sad cause I missed my husband because he was leaving, when he found ou ...

29 已婚的雖然說得過火,但有其道理,請好好保護自己

Dickson 多謝你的了解:smile_o09:
引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-7-28 09:26 PM 發表 查看引用來源

希望29唔好被人輪

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-7-28 09:26 PM 發表 查看引用來源
TOM開到口, 想29同第2個男人, 最壞打自佢會做姑爺仔, 安排29同男人上床收錢

根本要同TOM隻賤精劃清界線, 佢而家有心裝29無心, 陰緊佢29寂莫

佢老公請食飯無去, 居然知佢唔開心係佢屋企仆佢, 再黎多次分分鐘拍4仔拆散佢兩婆

TOM根本係高危人物

咩嘢到好,29妳要記得自己的初衷,唔好因為老公有其她女人就用報復心態去作賤自己,妳這樣做我真的睇妳唔起..........阿TOM唔係好人還會係一個麻煩人,如果真的寂寞去找一個穩定安全的人去幫妳.......
引用:
原帖由 molumolu 於 2015-7-28 10:02 PM 發表 查看引用來源

TOM開到口, 想29同第2個男人, 最壞打自佢會做姑爺仔, 安排29同男人上床收錢

根本要同TOM隻賤精劃清界線, 佢而家有心裝29無心, 陰緊佢29寂莫

佢老公請食飯無去, 居然知佢唔開心係佢屋企仆佢, 再黎多次分分鐘 ...

Agree 司馬昭之心路人佳知
29妹pls pls pls take care urself
Btw 這裡好多師兄好多都好好品:)

quote]原帖由 molumolu 於 2015-7-28 10:02 PM 發表 查看引用來源

佢老公請食飯無去, 居然知佢唔開心係佢屋企仆佢, 再黎多次分分鐘 ... [/quote]

人可以風流但絕不可以下落,寂寞歸寂寞,屋企歸屋企,滾無人想去但家家有本難唸的經,真係滾了就一定識得返屋企,唔好亂曬籠,我不可以話我係正人君子,但一定唔係下流賤格.....
引用:
原帖由 galex888 於 2015-7-28 10:16 PM 發表 查看引用來源
Agree 司馬昭之心路人佳知
29妹pls pls pls take care urself
Btw 這裡好多師兄好多都好好品:)

quote]原帖由 molumolu 於 2015-7-28 10:02 PM 發表 查看引用來源

...

29快點說話吧!

我覺得這畢竟是29的私人事,外人只是可俾意見,但是希望29能夠作出理性決定,不要因一時報復丶心態而令自己受傷

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆