上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.2k

好勁

引用:
原帖由 HKABC135 於 2015-7-12 03:39 AM 發表 查看引用來源

師姐,攪清楚你老公係咪逢塲作戲咁簡單先。如果你老公仲識返屋企,暫時可能仲有得救。小三如果真係想玩攻心計,即係話佢仍未能完全控制你老公住,想迫你同你老公先灘牌。

http://n2.hk/d/images/r10/mobile ...
冇錯,呢D情況邊個煩D邊過玩完,忍耐及對佢好反而會䇔,先趕走小三然後先泡制個衰佬。

引用:
原帖由 已婚 於 2015-7-12 02:17 AM 發表 查看引用來源
:smile_o12:,這樣29老公咪唔會滾囉。
但係29自己都冇得同老公玩,到時佢出去揾食你地又話佢淫.....點先?

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-25 10:08 PM 發表 查看引用來源

我那天是安全期不會有BB
Dont be naive
安全期真係安全?7x% 安全咁大把
不過都過左咁耐咩都做唔到

師兄好嘢用物質2字形容,人類可以統治大地5仟幾年,佳因思想過於複雜,錢金,權力, 慾望,虛榮心也可用物質2字來形容,當發生問題時好多人都會互相指責對方的不事,用來減輕自己的過錯,又有幾多人會想是否自己備(物質)來埋沒自己呢?真的要值得思索思索。(花開花落不由己,緣生緣滅自有時)這一句話寫出來容易,又有幾多人可以看透呢!!!!
引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-7-12 02:31 AM 發表 查看引用來源
縱使我亦曾經歷過29的處境,我反而問自己是否自己對對方是否有不足,是不是我的錯,未能滿足對方物質的需要

各位師兄師姐早晨呀:smile_o09:

有無想過29本身都有錯呢,為何要這麽強烈指責她老公呢!平心靜氣去想想好喎,不要單向指責一方:smile_o06:,(心如水中月,一動看不清)真係唔容易………………唉
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-12 06:28 AM 發表 查看引用來源

冇錯,呢D情況邊個煩D邊過玩完,忍耐及對佢好反而會䇔,先趕走小三然後先泡制個衰佬。

對不起,早前我地只係聽29單向講自己遇Tom的故事,所以作出一點單向的想法,現在29已經講多咗了老公的問題,現在作出的平論也不會單向的說法,只要29遇她的老公可以找到合他們的解決放法,我們的意見想法也是給29參考,不是要火上加油。  (寧教人打仔,莫教人分妻)嘛:smile_o12:
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-12 07:11 AM 發表 查看引用來源

但係29自己都冇得同老公玩𡃓,到時佢出去揾食你地又話佢淫.....點先?

29你什麼時候發現你老公有小三?before tom tom之前?
引用:
原帖由 已婚 於 2015-7-12 09:24 AM 發表 查看引用來源
對不起,早前我地只係聽29單向講自己遇Tom的故事,所以作出一點單向的想法,現在29已經講多咗了老公的問題,現在作出的平論也不會單向的說法,只要29遇她的老公可以找到合他們的解決放法,我們的意見想法也是給 ...

黑人真係可遇不可求

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆