上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  225.7k

引用:
原帖由 tony815 於 2015-6-24 11:50 AM 發表 查看引用來源

即系你等二次俾佢搞都系迷迷糊糊啦,咁樣既話,如果個黑鬼再搔擾你,你就話如果佢再煩你,你就告佢強姦,要強硬一d,唔好流露出害怕既感覺
我明白你短時間之內好難搵工既事實,但如果系咁,就要小心一d,盡 ...
thx tony...will try

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-24 11:34 AM 發表 查看引用來源

ok...sorry

不過我以前讀天主教女校....到大專識了老公一直一起,真的不昰出來玩的.
明白.先向黑鬼表明立場和驗身先,是否向你老公講是後話。中國男人又真係未必個個接受此事(男人自己出軌又比自己藉口)。

或者是因为太耐冇性生活,所以件事發生後令你有种渴望既感觉

加油
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-24 11:52 AM 發表 查看引用來源

thx tony...will try

要好好保護自已

這邊己晚上十二時,亞Tom剛剛Text我...說甚麼"miss me baby?"

Damn it. I am so stupid to go out to drink with them last night.

引用:
原帖由 vicky-q 於 2015-6-24 11:55 AM 發表 查看引用來源
或者是因为太耐冇性生活,所以件事發生後令你有种渴望既感觉

師姊妳是女的?

我平時也不會有甚麼渴求,只是給他塞進去一會身體便軟了沒了主意,是不是我意志力薄弱?

妳應該嚴厲警告他,我睇他現在好像好得戚,他跟本就唔後悔,她想試下妳底線,如果她過到關妳會好麻煩,因為他第二次同妳做時他跟本就係清醒.//
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-24 11:58 AM 發表 查看引用來源
這邊己晚上十二時,亞Tom剛剛Text我...說甚麼"miss me baby?"

Damn it. I am so stupid to go out to drink with them last night.

相信黑鬼會繼續試你,學師兄話,如果企唔硬,只會被繼續上

回覆 31# 的帖子

但你想再試試同佢或其他人嗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆