上一頁下一頁
發新話題

引狼入性

收藏  |  訂閱
1.4k  675.3k

睇到硬晒,十卜您 ok:smile_38:
引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-12-11 10:51 AM 發表 查看引用來源

heeee........即將聖誕, 著套紅色underwear挑逗下你地先 (比你地一起估埋人地既腰圍坐圍)

真空,有著、、、方便抓手,好挂著你呀,,人妻响澳洲邊個city住呀。
引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-12-10 06:48 PM 發表 查看引用來源
大家早晨,

昨晚睡得好嗎? 有無念著人地呀???

要反工la, see you!!!!

今日反工著ge衫

Hornestly, 睇到你坐爆佢時我射左,而且仲會諗你最hungry 時,咁多brother 用條j 拍打你全身,逐個逐個 fuck u deep deep. So great

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 14/12/2014 05:00 PM 發表 查看引用來源
Hornestly, 睇到你坐爆佢時我射左,而且仲會諗你最hungry 時,咁多brother 用條j 拍打你全身,逐個逐個 fuck u deep deep. So great

E~ Jimmy 你好哀,AV咩!!!:smile_13:

Ummm....聼到你gum講, 我成個人興矖

是唔是真是個個brother 都想.............

Ahh..AHh.............我要R......你地逐個逐個來啦......來。。。。。'小'我...Ah...AHhh.......人地好痕R

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-12-14 07:33 PM 發表 查看引用來源

是唔是真是個個brother 都想.............

Ahh..AHh.............我要R......你地逐個逐個來啦......來。。。。 ...
AH.......一CHECK 妳個POST 就蒲頭:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-12-14 07:33 PM 發表 查看引用來源

Ahh..AHh.............我要R......你地逐個逐個來啦......來。。。。 ...
一邊狠狠咁插你,雙手仲不停咁搓你對34DD
差啲一隻手都拎不曬, 好彩我對手都叫做大

好難唔諗 AV 劇情,一係被粗獷男人大力插,一係被夠持久力的搞到你腳軟出汗。當感到滿足時錫啖你,可能充滿愛液及汗水。

其實女仔都會享受男人刺激菊花圈,個個輪住擺個頭係菊花外輕壓及掃pat隙。就更曳咯

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-12-11 10:51 PM 發表 查看引用來源

heeee........即將聖誕, 著套紅色underwear挑逗下你地先 (比你地一起估埋人地既腰圍坐圍)

Mk, 真係好正!!!

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-12-11 10:51 PM 發表 查看引用來源

Mk, 真係好正!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆