上一頁下一頁
發新話題

引狼入性

收藏  |  訂閱
1.4k  675.2k

正,大大力支持

我又推妳先~~咁多c兄輪住推妳~~妳仲唔出!? kaka...仲要罰妳影全身相俾我地打J用!

引用:
原帖由 超大大春袋 於 3/12/2014 09:31 PM 發表 查看引用來源

擺低一蚊跟隊:smile_47:
E~

引用:
原帖由 dannyhcy 於 3/12/2014 05:57 PM 發表 查看引用來源
我而家都係Melbourne 近Collins street. 有邊度好食既地方介紹?
我好好食 ga~

Part 4 - Uncle令我慾仙慾死

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 11/11/2014 01:29 PM 發表 查看引用來源
....Uncle 都知我未飽, 於是我就再沖沖D精, 大家互相幫大家抹身, 唔著衫走反主人房上床休息下!!! Ready for second round.....heeee

我地在床休息左一陣, 我就赤裸裸出廳飲水, 跟著Uncle已經行出來從後抱我條腰, 我轉身同佢車....heeee.... 我仲再飲D水, 含住口, 用口餵Uncle飲, 佢好鬼sweet!!!

Uncle知之前我未飽, 於是抱起我到沙發, 準備再度"小"我, 可是Uncle始終有反些年紀, 有心無力, 我為幫Uncle再起頭, 就跪喺佢前面,  用口服侍佢, 含住Uncle的JJ頭, 用舌頭係JJ頭上頂頂下, 又不時含下舔下佢既袋袋, 然後用淫蕩既眼神望住佢..........佢已開始硬反DD, 我是時間出絕招!!!!

我叫Uncle托起雙腿 (佢個動作好搞笑), 等佢的小菊花露出, 我就用手指輕輕掃佢菊花, 現後再用舌舌係Uncle既後門打圈圈, 手繼續將JJ套弄!!! Uncle已經high到瘋狂呻吟.......

(各位姐妹!!! 男人後門好sensitive, 你唔mind 的話一定work!!!)

Uncle終於硬番矖, 說好想要!! 我就起身來個坐蓮方式, 坐上Uncle上面前後狂"un", 節拍由我控制!!! " 一路"un" 佢不停搓揉我對乳房, 我越來越快 , 又玩人肉打樁機, 上上落落, 我地兩個不停呻吟: [Ahhh.......AH!......Ahhh....], 我幾十次上落之後 ,一聲大叫, 我就出左!!! 軟下來 ,心口壓著Uncle, 不過Uncle可能先前已經射左, 所以更加持久, 仲硬硬插著我下面!!!

佢對我一下淫笑(好似話今次要我"小"死我gum), 佢就在沙發分開我雙腿, 雙手穿過我雙腿之間, 將我成個人托起, 佢啲肌肉谷行晒!! 好Man好大力, 抱著我企起身, 我立即勾著Uncle條頸, 雙腿也勾著佢手臂, 佢以呢種姿勢嚟凌空"小"我, Uncle不斷將我抛上抛落, 因為雙腿着不到地, 我雙手好用力捉實Uncle的肩膊, Uncle也越來越大力, 粗暴地撞到我大肶和Pat Pat拍拍聲, 我不斷吟叫~ 中段又出多次!!!

Uncle 第二輪實在太厲害!!! 我軟矖, 由呻吟變成氣喘:[hai....hai....]:smile_42:, 佢就插著我, 抱我入房, 放在床讓我躺下, 分開我兩腳變反溫柔地繼續抽插, 我慢慢又進入淫態, 引Uncle話:[……好舒服……,Ahhh……大大力"小"我...內射我la!!], 跟著Uncle就越來越大力, 做最後衝刺, 我的雙腿掛著佢手臂, 瘋狂抽插我, 一野比一野深....我再來次高潮, Uncle終於忍不住爆發, 射了左入來!!!
我地兩個都搞到出矖汗, 係度抖大氣, 不過佢條JJ就仲係人地下面震下震下, 之後條野軟左, Uncle先舍得拿出番黎!!!

我地兩個訓番低, 好滿足, 但未回氣, 佢望住我淫笑, 我又望番佢笑!!!  搞到張床單濕埋, 我地訓低休息了約半小時後, 先和Uncle再一起洗泊泊, 沖完涼Uncle先回去!!!

之後, 我地做了一對真實的姦夫淫婦!!! 間唔中有機會就........

回覆 375# 的帖子

叔叔咁快回氣第二Q !?

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-12-5 07:04 AM 發表 查看引用來源

我地在床休息左一陣, 我就赤裸裸出廳飲水, ....wait...will conitinous
你要食三餐才飽、大大力推你!

我都好鍾意同女伴互相鑽菊花,興之所致重會肛交,但體力有限,龍舟掛鼓就玩唔到了!

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-12-5 07:04 AM 發表 查看引用來源

我地在床休息左一陣, 我就赤裸裸出廳飲水, 跟著Uncle已經行出來從後抱我條腰, 我轉身同佢車....heeee.... 我仲再飲D水, 含住口, 用口餵Uncle飲, 佢好鬼sweet!!!

Uncle知之前我未飽, 於是抱起我到沙發, 準備再 ...
有冇淫鮑相睇

引用:
原帖由 ccclaw 於 5/12/2014 01:16 PM 發表 查看引用來源
我都好鍾意同女伴互相鑽菊花,興之所致重會肛交,但體力有限,龍舟掛鼓就玩唔到了!

haaaa..........

龍舟掛鼓......:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆