上一頁下一頁
發新話題

引狼入性

收藏  |  訂閱
1.4k  675.1k

Part 3 - 鴛鴦戲水

拖左Uncle入我地主人房浴室後, Uncle好猴擒gum幫我除去背衫, 短褲和條底底, 對眼立即發光scan矖我全身, 還出口挑逗人地; [你好X好波!!!], 跟著Uncle除埋矖自己D衫, 終於同Uncle Leung 玉白相見!!! wow~ 見到Uncle唔止手瓜起晒展, 仲要有六舊腹肌, 而且Uncle條賓賓都幾粗下 (Heee...with such body!!! is perfect)

大家都比對方的body完全吸引!!! 跟著, Uncle就拖我去企缸, 攬住我嚟french kiss, 車車下佢都忍唔住又要揸我波波, 之後用手指摸我下面, 摸摸下就指插人地, 佢的粗糙手指, 又插到我嗌晒...跟著頂唔順, 我推開Uncle隻手, 叫佢唔好gum玩我妹妹, 沖完涼先啦!!!

之後我就幫佢查皂液, 捱埋去用波波磨佢body, 又用手慢慢chok佢條賓賓, 其實佢條野已經好硬, 係咁頂住我, 之後Uncle幫返我查皂液, 開始時是查我背脊, 查查下又一野就揸落我對波到係咁搓, 搓到我勁high!!! 又另轉我, 從後一路揸我波波一路用條賓賓磨我patpat,磨下磨下我地兩個都頂唔順, 認唔住直接打真軍!!! 佢要我雙手拍埋牆邊黎借力,  抬高個patpat分開我雙腳就想插入黎, 不過佢好似唔是好插中人地個入口....隊隊下, Ahhh.....入左!! 佢條賓賓真係好粗好硬, 好正呀, 插到我勁爽, 係咁嗌!!! Uncle仲一邊仆我一邊用花灑沖走我和佢身上D皂液, 沖走矖後; 佢就關左花灑專心仆我, Uncle慢慢加 大動作, 大大力插到我啪啪聲!!! 我真是好high......我就咁比位Uncle不帶套在套房浴室仆左起碼8-10分鍾!!! 佢興奮到遘左好多哀野:[又話好舒服, 又話未"小"過gum正既女人……etc....,太太, 你係好X正...讓我……!!] 我felt到Uncle好似想射, 就迅速地和佢分開  (其實當時有D唔舍得出黎, 自己都未高潮!!!) 無耐, 我改為跪地幫uncle含和手淫, chok下 chok下, 我就比Uncle狂射塊面和頭髮!!! E~ 估唔Uncle一把年幾, 都射到好多, 射到人地成面都是, 不過睇得出無老公個D精液gum白, 希好多!!!

唔知why當時好high又好驚, 覺得對唔著老公, 所以無比佢內射!!! 但之後好後悔, 唔搞都搞左, 自己又未飽, 我其實好想比Uncle 真真正正在我下面發洩, 等大家進入高潮!! Uncle 都知我未飽, 於是我就再沖沖D精, 大家互相幫大家抹身, 唔著衫走反主人房上床休息下!!! Ready for second round.....heeee

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-11-11 01:29 PM 發表 查看引用來源
拖左Uncle入我地主人房浴室後

入到浴室, Uncle好猴擒gum幫我除去背衫, 短褲和條底底, 對眼立即發光scan左我矖全身, 還出口挑逗人地; [你好X好波!!!], 跟著Uncle除埋矖自己D衫, 終於同Uncle Leung 玉白 ...
Uncle都成6張嘢咁快可以番啅?除非啪定哥哥啫!

引用:
原帖由 ccclaw 於 11/11/2014 01:47 PM 發表 查看引用來源

Uncle都成6張嘢咁快可以番啅?除非啪定哥哥啫!

heeee......之後都休息左和搞左一大輪, 佢先可以番!!!  但是佢身等二輪可以玩好耐....最終餵得飽我

fully support

好釣癮啊,mk 妻

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-11-11 01:29 PM 發表 查看引用來源
拖左Uncle入我地主人房浴室後, Uncle好猴擒gum幫我除去背衫, 短褲和條底底, 對眼立即發光scan矖我全身, 還出口挑逗人地; [你好X好波!!!], 跟著Uncle除埋矖自己D衫, 終於同Uncle Leung 玉白相見!!! wow~  ...
老而彌堅嘅正解
師姐好野!:smile_o12:

將uncle妙手回春

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-11-11 01:54 PM 發表 查看引用來源

heeee......之後都休息左和搞左一大輪, 佢先可以番!!!  但是佢身等二輪可以玩好耐....最終餵得飽我
搾到uncle乾塘為止!

後悔~~~但系好想要:smile_30: :smile_30:

返緊工睇到硬晒 ....

好正....mrs_mk有冇多D性感相 :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆