上一頁下一頁
發新話題

小狼狗們,叫我女王 *故@p.10.21.24.25.26 完

收藏  |  訂閱
418  38.6k

引用:
原帖由 浪子燕青 於 2015-4-22 12:06 AM 發表 查看引用來源
用我既口水幫您清潔你妹妹
小狗全身乾淨既地方得個口架

淨係可以用口清潔同服侍主人,唔可以用手!得嗎

引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-4-22 12:11 AM 發表 查看引用來源

小狗全身乾淨既地方得個口架

淨係可以用口清潔同服侍主人,唔可以用手!得嗎
當然得 條利安左摩打

引用:
原帖由 回憶美好 於 2015-4-22 12:07 AM 發表 查看引用來源
竟然係度有女王 有d驚喜
我係男奴黎架
其實比兩位女主散調過
會奶腳趾 幫主人按摩 打jj之類
仲會被鎖cb
其bdsm係要令一個人精神服從主人
唔係淨係肉體上
不過可惜香港好少女仔接受

http://n2.hk/d/ima ...
ohhhhhhhhhhhhhhhh,真男奴!好想同你玩tim

你玩過都係我鐘意玩果d

我同新奴都係講BDSM唔係淨係打/痛,而係精神上既控制同信任

鎖CB好正,但未敢玩住,驚佢接受唔到,一步一步黎

至於高潮控制,我今日先同奴講完。

我唔知係我唔夠好(應該唔係呀,以前d男友都話我好得),定佢耐力太好,我無法控制佢令佢高潮

只好相反地迫佢自慰到高潮,然後唔俾佢。

引用:
原帖由 回憶美好 於 2015-4-22 12:10 AM 發表 查看引用來源
奶鞋我都有,不過暫時未接受到奶鞋底
同埋高潮控制我覺得係對男奴幾好既訓練

奶鞋對我黎講係視覺享受,見到佢卑躬屈膝服侍我就好有主人感覺了
會好興奮

我都係真男奴..玩過幾次/X_X...不過係中度啦...踢JJ太細力你意思..掌摑都係..
我係好想比女性用腳踩住話我垃圾.廢物..
然後再踩爛D食物比我食..話食啦..廢柴

引用:
原帖由 雲雲CCW 於 2015-4-22 12:10 AM 發表 查看引用來源
狗狗好願意奶主人既高跟鞋,會奶到一粒塵都無
乖狗狗

獎你今晚入房訓地下,唔使訓係飯台下面既狗竇

引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-4-22 12:18 AM 發表 查看引用來源

ohhhhhhhhhhhhhhhh,真男奴!好想同你玩tim

你玩過都係我鐘意玩果d

我同新奴都係講BDSM唔係淨係打/痛,而係精神上既控制同信任

鎖CB好正,但未敢玩住,驚佢接受唔到,一步一步黎

至於高潮控制,我 ...
坦白講我都好希望搵到一位長期主人架
不過我有一段時間冇接觸bdsm 可能有少少生疏
如果女王將來收留我 我好樂意比你鎖cb
比你keep key
其實我都試過調教果時主人叫我自慰但係射唔到
我覺得因為自己真係做左狗 唔係男人所以先射唔出

引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-4-22 12:20 AM 發表 查看引用來源

奶鞋對我黎講係視覺享受,見到佢卑躬屈膝服侍我就好有主人感覺了
會好興奮
奶鞋同埋聞鞋籠都係基本bdsm
女王你喜唔喜歡奴幫你按腳?

其bdsm仲有好多野玩
我試過聖水
見住女王企係度流d聖水出黎
我訓係地下接住仲要飲哂
其實幾有難度
個喉嚨要不停吞

引用:
原帖由 雲雲CCW 於 2015-4-22 12:22 AM 發表 查看引用來源
我都係真男奴..玩過幾次/X_X...不過係中度啦...踢JJ太細力你意思..掌摑都係..
我係好想比女性用腳踩住話我垃圾.廢物..
然後再踩爛D食物比我食..話食啦..廢柴
我唔係玩大力同好痛果d,我享受小狗聽我話,享受小狗小小痛之後既哀求

雲小狗,你以為你自己有份唔錯既工就可以係我面前話事?
以為自己一人之下萬人之上?你係我面前都係垃圾、一文不值。你淨係配做狗,唔配做人。
同我離開張地氈,你咁污糟!
跪起木地板上面同我道歉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆