上一頁下一頁
發新話題

小狼狗們,叫我女王 *故@p.10.21.24.25.26 完

收藏  |  訂閱
418  38.6k

引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-4-21 10:42 PM 發表 查看引用來源

softcore既dom/sub囉,都可以係計入bdsm

唔好玩咩? (主)控制曬一切 (奴)咩都唔使諗既信任

術語唔明

我舊sp 食過幾次

佢之前係app搵反我, 話好想做我性奴

但性奴點玩, 我真係唔太清楚..佢仲熟過我..但叫我調教佢..

引用:
原帖由 gofire 於 2015-4-21 10:43 PM 發表 查看引用來源
咦!樓主個男朋友呢?今次出post招奴?
男友還健在,要訓練男友做乖小狗
我唔敢放心同佢玩,驚佢嬲驚佢覺得太重鹹

所以出黎徵?
引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-4-21 10:46 PM 發表 查看引用來源

男友還健在,要訓練男友做乖小狗
我唔敢放心同佢玩,驚佢嬲驚佢覺得太重鹹

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-21 10:44 PM 發表 查看引用來源

術語唔明

我舊sp 食過幾次

佢之前係app搵反我, 話好想做我性奴

但性奴點玩, 我真係唔太清楚..佢仲熟過我..但叫我調教佢..
bdsm中間既d/s係指dominance同submissive,簡單講姐係主/奴

其實有好多種play既,可以係包含BD(bondage/discipline綁/調教)SM(虐)

睇你鐘意邊種

引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-4-21 10:52 PM 發表 查看引用來源

bdsm中間既d/s係指dominance同submissive,簡單講姐係主/奴

其實有好多種play既,可以係包含BD(bondage/discipline綁/調教)SM(虐)

睇你鐘意邊種
無咁高層次呀!
佢中意我暴力囉
我第一次打面, 大力打屎忽, 大力渣波, mouth fuck, 屌屎忽, 一次過試晒
中間3樣最中意

引用:
原帖由 gofire 於 2015-4-21 10:48 PM 發表 查看引用來源
所以出黎徵?
又唔係純徵既

可能分享下故事啦(見舊post不斷有人pm我叫我寫,但本女王唔鐘意人叫就做。所以寫下新故)
可能傾下大家既主/奴生活,鐘意邊d play

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-21 10:53 PM 發表 查看引用來源

無咁高層次呀!
佢中意我暴力囉
我第一次打面, 大力打屎忽, 大力渣波, mouth fuck, 屌屎忽, 一次過試晒
中間3樣最中意
打臉堅正,但好驚小狗嬲,如果真係放開曬咁玩其實好好玩既
打patpat又係好爽,唔做女王果時我都好鍾意俾人咁做

mouth fuck可能會好辛苦,就唔岩位可能咬到/呼吸唔到

哦,明白
引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-4-21 10:55 PM 發表 查看引用來源

又唔係純徵既

可能分享下故事啦(見舊post不斷有人pm我叫我寫,但本女王唔鐘意人叫就做。所以寫下新故)
可能傾下大家既主/奴生活,鐘意邊d play

打臉我接受唔到,其他2樣可以
引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-4-21 10:58 PM 發表 查看引用來源

mouth fuck可能會好辛苦,就唔岩位可能咬到/呼吸唔到

引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-4-21 10:58 PM 發表 查看引用來源

一路男上屌 , 一邊拍佢塊面, 但我無呢個癖好 ~

打pat我中意大力咁打同渣 打到紅晒為止 !

mouth fuck好多都頂唔順反胃~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆