上一頁下一頁
發新話題

小狼狗們,叫我女王 *故@p.10.21.24.25.26 完

收藏  |  訂閱
418  38.6k

有女主出現了,女王大人我可以加入一齊傾嗎
我曾經都比ex調教過,之後就愛上了
之後試過比一個主人網調過2個月
可惜佢返學拍拖冇哂時間就放棄了
之後都再搵唔返女主收我做奴
諗起以前就好興奮
比主人控制同支配住,服侍主人,聽主人命令
其實好多時仲興奮過做,不過都係個個唔同啦
不過真係要奴性重先明白種感受掛應該
唔知會唔會有機會比女王控制支配下呢

女王 香港真係好多男奴

引用:
原帖由 eddie999 於 2015-4-22 10:04 AM 發表 查看引用來源
hi 主人
我成日都幻想俾主人調教我,用鞋踩我面,要我奶佢隻腳奶佢全身,飲佢d口水
然後奶主人屎眼,俾主人侮辱
綁住我,係咪好賤
其實我宜家諗下都硬左

Eddie, 你連個名都係狗名
連幫我奶都唔配
你淨係配做我既家具
我要坐你就mau係度俾我坐
我要搬野就踩住你黎搬

引用:
原帖由 darkeith 於 2015-4-22 10:26 AM 發表 查看引用來源
Glad to see feminine and dominant female posting here, Queen is right, most submissive males are in high or management level in daily life, very few ladies in HK know about female domination, mind con ...
Is Keith a good slave for Mistress Courtney(me)?

引用:
原帖由 雲雲CCW 於 2015-4-22 10:28 AM 發表 查看引用來源
主人想唔想試踢到賤狗下體流血

女王唔玩虐到留痕跡同血的
虐係罰 唔係純為SM

小狗既血都係污糟 整污糟我點得

Mistress Courtney

Yes, subbie likes to submit and worshiop divine Mistress Courtney, please lock me in your CB, and put the key on your ankle bracelet.

睇黎樓主好有研究!

引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-4-22 12:29 PM 發表 查看引用來源

Eddie, 你連個名都係狗名
連幫我奶都唔配
你淨係配做我既家具
我要坐你就mau係度俾我坐
我要搬野就踩住你黎搬

仲要著住豆零高跟鞋黎踩!

引用:
原帖由 vjtodys 於 2015-4-21 10:33 PM 發表 查看引用來源
有主/奴喜歡BDSM嗎?

女王我鐘意著靚靚黑絲加幼跟高踭鞋踩人
鐘意命令小狗幫我lam乾淨對高踭鞋,用口幫我除黑絲
鐘意控制小狗既一舉一動

女王唔鍾意小狗PM我,要傾計係度傾。
覺得你夠奴性 ...
:smile_14::smile_14:......前世你係奴今世要搵奴:smile_30::smile_30:

未玩過.........

感覺好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆