上一頁下一頁
發新話題

小J的故事(更新)文#24#53#61#75#85 圖#67

收藏  |  訂閱
97  12.5k

小J的故事(更新)文#24#53#61#75#85 圖#67

今次係第一次出POST 文筆可能唔係幾好 唔好笑:smile_35:

話說我成日遊走各個版 有一次係一個信息幫"佢"解決左一個好簡單既問題
依個機緣巧合下 認識左對方
開頭都係普通傾下計 無幾耐我地開始講下以前既野(當然係有甜有唔甜既野)
大家都覺得幾岩傾之後就出黎見面 見面前佢已經講話想食泰國野
咁就又佢帶路下去左食野醫肚
不過唔知係我高定佢矮啦 我既焦點一直離唔開佢長長事業線:smile_47: (不過一早已經俾佢發現)
幾大依家就唔開估住
食完野之後我地就去公園 繼續吹下水繼續講甜野
講下大家之前D事跡  傾傾下大家都清楚大家想要D咩野(當然未有咁快攪野)
傾落去佢越講越串咀 不過我就鐘意佢咁串咁先有挑戰性"
所以好直接咁問佢 想唔想做我既情人
不過佢就話做妳情人都得 不過我要做女王要聽晒我話)
我聽完已經笑左出黎 一句窒番埋去 傻諗左呀妳要我聽妳話
不過佢死都要我聽佢話先得 我就越黎越覺得佢好有挑戰性
之前識開既都係好聽話 我話一就一 唔敢反對 唯獨佢先會駁番我轉頭
到最後差唔多夠鐘到佢同FD睇戲既時間 所以我就同佢行到地鐵站
當然走左之後繼續我地用電話講甜野
今日打住咁多先 依篇暫時甜野無乜 因為好戲係後面
其實我無諗過打文出黎 但係應佢要求就分享少少先

過癮

支持

More please !!

thank you your report:smile_40:

支持繼續打~~樓主就幸福啦haha

引用:
原帖由 牙聰# 於 2015-7-15 04:26 PM 發表 查看引用來源
過癮
多謝

引用:
原帖由 ah_jer0328 於 2015-7-15 06:35 PM 發表 查看引用來源
More please !!
夜少少再打

引用:
原帖由 jadeee 於 2015-7-15 09:25 PM 發表 查看引用來源
支持繼續打~~樓主就幸福啦haha

都係架

引用:
原帖由 小JOEJOE 於 2015-7-15 10:00 PM 發表 查看引用來源

都係架
完全比你征服哂未?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆