上一頁下一頁
發新話題

向過左去的二十歲年頭的荒淫事懺侮

收藏  |  訂閱
157  54.0k

引用:
原帖由 我每一個十年 於 2015-8-23 09:32 PM 發表 查看引用來源
師兄,個兩間屋係兩個門口入,唔通的。
我意思…係上網識人呀…好細同女同女…
好易交流大家想食乜…
所以…會通…明未呀…xd

當年性接觸有限,以家人姊妹幻想是無可奈可。理解。
引用:
原帖由 我每一個十年 於 2015-8-23 07:53 PM 發表 查看引用來源
其實我想講,由於屋企人多又迫,好冇自己空間,所以細個就算想睇套A片都好難的,就算係打飛機,都唔可以霸住個廁所太耐,要急急了事。亦因為人多又迫,好易會接觸到家姐同細妹的內衣,又會睇到佢地換衫,什至走光呢D ...

當年我都係咁,怕醜仔冇女仔。
引用:
原帖由 我每一個十年 於 2015-8-23 08:06 PM 發表 查看引用來源
而且因為冇需要避忌(自己住),差唔多日日就上網揾 D AV黎睇,日日打飛機都唔厭。諗返唔知當時係怕醜,定係表面上想做返個正氣的人,我一直冇同身邊的女同學拍拖,但就晚晚上去網度識女仔。

其實a係邊日黎個度住,我都唔知道,只記得係因為有一日佢反鎖左度門,同個仔入唔返屋,所以按我門鐘。
個時我先第一次見到佢。佢個樣我大約有少少印象,面尖尖,算係幾靚架,個樣有少少似依家咪有個明星叫朱璇咁樣的。身材都算應突就突啦。而呢個人妻,就係之後兩年,我床上的戰友,一直到我畢業揾到工冇幾耐搬為止。
佢話黎左香港一個月唔夠,老公成日要係大陸,但想小朋友黎香港讀書,所以申請左佢落黎,但門鎖左唔知應該揾邊個幫佢開。我其實都唔識開鎖佬,但個時係夜晚,都好難找到人。或者係我男人對住女人的本能吧,好想幫到佢,所我醒起,我露台出面有條梯,可以爬上屋頂,再行到佢個屋頂,佢係返佢個露台落。如果佢個度冇鎖門,我就可以同佢係入面開返度門。

入到佢屋,我最有印象係,有d bra同under掛左係度吹。我依家諗返都覺得自己變態,我係佢屋第一件事唔係開門俾返人地入黎,而係就去搞人地d under,因為條條都係lace個d黎,係我未見過架。最後,我偷左佢一條T-back,因為冇袋,我當時諗出著左上身呢個辦法。然後我先開門俾佢地入返黎。
之後,我返到自己度,上網開av睇,用佢條t-back打飛機。
個日之後,我地多左接觸,有開始傾下偈。我知道佢老公係佢鄉下個度做廠d管工,佢個時做女工識左佢,後來有次佢借住公事要佢留低,仲灌醉左佢,強姦左佢,所以佢唯有跟左佢,後來仲有埋小朋友。其實佢話佢老公都算對佢地唔差,有食有住,但就唔細心,同埋佢對佢冇咩愛情囉。

你情我願,冇話對與錯。
引用:
原帖由 我每一個十年 於 2015-8-23 09:24 PM 發表 查看引用來源
個次之後,我就買定1打套係屋企,又會長期放2個係銀包度(都依家一樣)
講返我住個度,其實係一個天台,整左兩間屋,我租一間,有位約40的叔叔租住另一間。我個間係細d,只有廁所。廚房同床都係放埋係廳,但就有個唔錯 ...

明白,上了人妻,仍是你情我願,負擔後果。
引用:
原帖由 我每一個十年 於 2015-8-23 09:57 PM 發表 查看引用來源
入到佢屋,我最有印象係,有d bra同under掛左係度吹。我依家諗返都覺得自己變態,我係佢屋第一件事唔係開門俾返人地入黎,而係就去搞人地d under,因為條條都係lace個d黎,係我未見過架。最後,我偷左佢一條T-back, ...

由於我得一個人住,佢有時會煲湯預埋我個份,佢屋企有d電器野,又會找我幫手整,大家傾d野就開始深入,佢亦好似對我冇咩戒心咁。
而呢段時間,我正交緊第一個女友,我係成日叫佢上黎開波,而呢條女係十三點,少少顛個種,叫床唔忍住叫,又會夠胆係露台度扑野…
所以,有一日下午,我off又冇part time工返,就係屋企上網找女傾,佢按我鐘,話屋企個邊好似跳左掣,想我幫佢整下。由於天氣熱,我當時冇著衫就走左去佢度,整完後一身汗,佢仲拎左條毛巾俾我抹汗。佢第一句係講,你身材原來咁fit,平日著左衫我都唔知(我其實心想講,妳都唔差)。跟住佢話,成日上黎個個係你女友呀?你地關係都好close喎…我當時只係答左係,就唔咁講野,因為心虛吧,總覺得佢好似有弦外之音。

回覆 27# 的帖子

係呀,同人妻,只係一個開端,之後仲做左好多淫事…

精彩。期待下文

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆