上一頁下一頁
發新話題

一路說電話一路做愛好刺激

收藏  |  訂閱
59  20.8k

引用:
原帖由 Cargo_Terminal 於 2015-6-8 12:11 AM 發表 查看引用來源
我講電話時,sp繼續搞,又唔嗌得真係好high

但上次到佢講電話,當時我含緊,佢突然軟晒,到講完先再含到起機

:smile_o12:

引用:
原帖由 Cargo_Terminal 於 2015-6-8 12:11 AM 發表 查看引用來源

但上次到佢講電話,當時我含緊,佢突然軟晒,到講完先再含到起機

真衰

thank you your report:smile_40:

佢可能太緊張.
引用:

一路同人講電話, 一路插, 果種感覺真係好刺激, 難以形容.

但我都唔夠朋友勁, 佢同人妻偷情, 人妻個老公打電話黎, 人妻要佢停, 佢真係停左, 但人妻講緊電話既時候, 佢突然插一下好深, 佢話個人妻突然叫左一聲, 人妻老公問乜野事, 人妻先話跌左d野。之後仲閙朋友,  做乜突然插佢。但朋友同我講, 好刺激, 佢同老公講緊電話, 但我插緊佢, 好似佢老公睇緊我吊佢老婆. 好激.

引用:
原帖由 make0607 於 2015-6-7 09:40 PM 發表 查看引用來源
各位ching, 我都係做左cdrom好幾年, 而家同好多ching一樣,開個新account來寫。
我試過同女朋友make love時候,個friend打電,我同朋友講緊電話,但又一路插女朋友,好刺激,好似朋友係現 ...
我係同sp做時接男友電話

It is actually a pretty exciting senario, high five.

引用:
原帖由 make0607 於 2015-6-7 09:40 PM 發表 查看引用來源
各位ching, 我都係做左cdrom好幾年, 而家同好多ching一樣,開個新account來寫。
我試過同女朋友make love時候,個friend打電,我同朋友講緊電話,但又一路插女朋友,好刺激,好似朋友係現 ...
我都試過,其實都幾過癮。。。

我都試過插插下条女个friend打電話來,不用講个friend知度什麼事,真的好正

我都試過
佢真是好似隻野獸咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆