上一頁下一頁
發新話題

小女人日記 - 美國 Trip updated p.3

收藏  |  訂閱
51  15.1k

小女人日記 - 美國 Trip updated p.3

最近陪老公出差去美國。。。
哇。。。簽證真係好  q  麻煩啊!
麻煩都係值得嘅....嘿嘿
我地響上海直接飛三藩市
公司有津貼,所以只能夠飛東方航空
古唔到東方服務都好好!
準時起飛,服務有禮貌同埋飛機餐都算 ok
不過我基本半程機都訓曬...
我老公響飛機系訓唔到o個  d 人,所以一路響到睇戲
坐飛機我一定系著最舒服嘅衫
響飛機上面咁細嘅地方要屈咁多個鐘頭....
所以我系著一套  a & f     T shirt,  Sweatshirt   同  leggings
點坐點訓點屈都系好舒服
同埋系唔帶  bra, 唔會 箍住
其實我覺得  Leggings  都好 “蝦" 人著因為身材差d都著的唔好睇
show 曬所有野比人睇....

飛機熄燈后老公就成日手多多
得閑無事申過來抓我兩下
又成日張隻手插響我大比  用手指尾 “料” 人地
雖然有小小煩,但都幾舒服。

起身去廁所嘅時候,老遠就睇到個空少迎面過來
都幾靚仔.....行到我面前就講句:”不好意思“ 轉身讓路
轉來轉去跳咗part Chacha 先轉arm 位。。。
好自然我轉身背住佢過
佢又唔肥,我當然都唔肥啦...哈哈哈
但係過嘅時候就係唔 夠位,比佢壓住我patpat 過
我古我自己多心啦.....
到機尾所有廁所都滿曬,所以就響機門附近等
伸伸懶腰,stretch 一下
個空少番來後面就開始料我傾計
隨便同佢爹咗幾句,傾計時睇佢對眼好唔定
轉來轉去望我胸.....
入到廁所照鏡見到原來自己飛釘,其實我都古到
方便完我就拉番sweat Shirt 條拉鏈 (因為都有d凍)
出來嘅時候,見佢即刻望我...但古佢睇唔到要睇嘅野
面上帶點失望.....番到位同老公講重比佢話我玩野....

到咗三藩市........

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

落機嘅時候見個空少眼金金咁望住我,好唔捨得咁...

嘿嘿

等咗好耐先過關,個海關員都算  Ok,

問咗幾個問題就比我地走

攞曬行李就去租車,

三藩市機場都好特別

重要坐地鐵去租車   Building  攞車....

坐咗差唔多成個鐘頭先到  Union Square   附近嘅酒店,

老公放低行李就有人接佢去開會

我就沖番個靚涼先,再出去行下。

美國好多野都比香港同大陸平啊!

雖然多咗稅,但都係抵!

觀察到鬼婆胸真係好大啊!有   D   大到好誇張。。。。。

不過我以為鬼婆一般好開放

但係衣著其實都好保守,

唔帶  Bra  嘅唔系太多

重要我發覺響上海  D  女仔著得比鬼婆   Sexy 10 倍啊!

什麼薄紗、熱褲、超短裙、黑絲襪啊。。。

都好似唔多覺...

可能系日頭.....

夜晚老公嘅鬼佬同事兩公 (Rob) 婆 (Trish) 請我地吃飯,

吃飯開咗好幾支紅酒,

大家都傾得好開心

之後好幾日都係鬼佬同事老婆陪我,

車我周圍  shopping 同玩。

Trish 個人好開朗,好多野講...

真係可以唔停口!!!

shopping 試衫嘅時候佢叫埋我入去幫眼

我問會唔會唔好啊!?

Trish 話佢同佢  d   bff 都系咁

就系咁....

身材比我地中國人粗大,尤其系胸.....

真係好大啊!

我都叫做有34c 啦。。。睇到佢我真系都有d 慚愧啊

Trish 系Red Head, 頭髮natural color 系紅色

真係好靚,

皮膚好白...但有小小白到像生病

佢帶咗 Lace see through bra 同 under... 好sexy!!!

Victoria Secret d design 真係好sexy....

其實同無著無分別,不過hold 到胸好靚

under 只系前面小三角同後面mini 三角。。。

連lin lin都系偏紅....小三角毛毛就睇唔系好清楚

因為佢話一到夏天就做 Brazilian Wax

即係話小三角地帶同後面都wax到基本全部光豬豬、

方便著 bikini 同 mini bikini....

佢話佢wax 咗條air strip 出來....

哈哈哈.....

我問佢痛唔痛,因為我都未試過

佢話當然睇個人啦....

但其實都幾痛...

不過為咗靚同 Marriage ...

無辦法啦....

續。。。。

引用:
原帖由 Connie2012 於 2015-8-21 03:40 AM 發表 查看引用來源
我地響上海直接飛三藩市
古唔到東方服務都好好!
準時起飛,服務有禮貌同埋飛機 ...
anymore?

引用:
原帖由 azpui 於 2015-8-21 03:48 AM 發表 查看引用來源
anymore?

yes.... 我要慢慢打啊

引用:
原帖由 Connie2012 於 2015-8-21 03:59 AM 發表 查看引用來源

yes.... 我要慢慢打啊
Good, 幾好睇,你著legging咩線條都出晒喎
可唔可以形容下你身形

Connie都失蹤咗好耐咯,重有冇4P故仔睇呀?

thank you yoyr report:smile_40:

引用:
原帖由 Connie2012 於 2015-8-21 03:40 AM 發表 查看引用來源
我地響上海直接飛三藩市
古唔到東方服務都好好!
準時起飛,服務有禮貌同埋飛機 ...
Long time no see

正丫

Welcome back and look forward to your erotic story

Support, more update

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆