上一頁下一頁
發新話題

多年前與中學MISS一段曖昧關係 - UPDATE 放榜part 3 #1224 目錄 #1

收藏  |  訂閱
1.3k  116.8k

多年前與中學MISS一段曖昧關係 - UPDATE 放榜part 3 #1224 目錄 #1

中學有好多回憶,特別係暗戀MISS/ SIR。而我就同一個MISS有個一段曖昧關係。說係曖昧當然係無任何結果,亦無AV情節,但有其他情侶會做的事。

在家無浦無飲酒這段日子,每晚都多左好多時間,重溫舊日劇"東京愛的故事"。
看著看著,腦海中開浮現一個女子的面貌。是她,一個係預科時教地理MISS G(稱MISS G唔係佢身材,係因為教GEOG)

那年,MISS G剛大學畢業,來到我校教地理科,而我就讀中7。
我校係夕陽學校,過埋這一年就會搬,所以唔多學生。老實說MISS G如果係兩大學畢業一定唔會到我校教書。
而我勤力讀書也不會走到這校讀預科。
岩岩與著剛剛,我倆就係那一年的9月2 日相遇。(9月1日只會見到班主任)

MISS G係一個個子不高約158 至160 左右,面圓圓,眼大大,像日本漫畫女角。身材不俗有34D(因我面對面攬過佢)。她可能岩岩畢業,份人仲係好NICE,無擺出一個MISS 款,同同學玩到幾埋。經常俾我地4個男同學玩(我班得5男同十多個女)。而我點解會同佢咁CLOSE係因為我都俾人玩,做左最唔討好的工作 --- 班長。既然係咁,就連影印筆記都做埋,美其名服務同學,實際就係CAP錢喇。

就係咁一個班長,同影印員身份另我同佢變得好CLOSE。

第一日上堂MISS G都係例牌介紹下自己,認識下我地一班同學咁喇。都無咩特別。最後就叫我去放學去教員室攞筆記去影印。攞時順便傾左幾句,都無咩特別架。可以話頭一個用同普通MISS學生無咩分喇。開學後一次BBQ拉近我地距離。

係當時MISS G同我俾一個阿SIR形容為奸夫淫婦,可想而知我倆曖昧到什麼程度。至於為什麼東京愛的故事會想返起MISS G,之後會再交待。

Part 2 BBQ之刀傷陳浩南與細細粒 P.6 #90
Part 3 敵人出現--鑽地鼠 P.11 #160
Part 4 我係奸夫?P.20 #288
Part 5 東京愛的故事 P. 31 #461
Part 6 任天堂流淚 P. 55 #817
Part 7 祝君好 P. 69 #1029
Part 8 放榜 part 1 P.73 #1087
Part 9 放榜 part 2 P.80 #1188
Part 10 放榜 part 3 P.82 #1224

支持下

引用:
原帖由 Karl0220 於 2015-8-2 11:54 PM 發表 查看引用來源
支持下

THANKS C HING,諗住會石沉大海架喇。
咁夜呀?

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-8-2 11:56 PM 發表 查看引用來源
THANKS C HING,諗住會石沉大海架喇。

咁夜呀?
東京愛的故事令我浮返上黎,三上幾有型

Btw 其實果陣我好細

引用:
原帖由 Karl0220 於 2015-8-3 12:00 AM 發表 查看引用來源

東京愛的故事令我浮返上黎,三上幾有型

Btw 其實果陣我好細

三上,江口洋介真係型到不得了,我都忍唔住留東施效顰留左佢個髮型。
仲有人見人愛里香。

支持支持

引用:
原帖由 anthonychan 於 2015-8-3 12:07 AM 發表 查看引用來源
支持支持

THX C HING:smile_o12:

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-8-3 12:06 AM 發表 查看引用來源
三上,江口洋介真係型到不得了,我都忍唔住留東施效顰留左佢個髮型。
仲有人見人愛里香。
仲有首不得了既主題曲

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2015-8-3 12:16 AM 發表 查看引用來源

仲有首不得了既主題曲
小田和正,突然而來的愛情故事。
HIT到爆。真係好正。
謝C 妹留言。

thank you your report:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆