上一頁下一頁
發新話題

多年前與中學MISS一段曖昧關係 - UPDATE 放榜part 3 #1224 目錄 #1

收藏  |  訂閱
1.3k  116.9k

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-8-3 02:45 PM 發表 查看引用來源

哈…咁又冇咁胸狠既…xd

哈哈,胸狠就唔駛,最緊要條蛇夠硬。:smile_o01:

引用:
原帖由 conradt 於 2015-8-3 02:47 PM 發表 查看引用來源

反而我對飛圖的經典是梁雁鈐,像霧像雨又像風

睇頸以下好喇,長腿引死人

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-8-3 02:51 PM 發表 查看引用來源
睇頸以下好喇,長腿引死人
梁雁鈴'leung'咗啲,但整體不錯

引用:
原帖由 Karl0220 於 2015-8-3 02:51 PM 發表 查看引用來源
梁雁鈴,正呀喂!
師兄,識貨!
同黃凱勤合唱"那裹的天空不下雨"都好好

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-8-3 02:51 PM 發表 查看引用來源
哈哈,胸狠就唔駛,最緊要條蛇夠硬。:smile_o01:
尚好…足夠餵飽一個一合!lol

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-8-3 02:53 PM 發表 查看引用來源
師兄,識貨!
同黃凱勤合唱"那裹的天空不下雨"都好好
Chi lam 許秋兒,Chris wong 晩秋,蔡濟文,林帆。不過K 碟都是寶麗金和華納好

引用:
原帖由 conradt 於 2015-8-3 02:54 PM 發表 查看引用來源

Chi lam 許秋兒,Chris wong 晩秋,蔡濟文,林帆。不過K 碟都是寶麗金和華納好

會心微笑的介紹

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-8-3 02:54 PM 發表 查看引用來源

尚好…足夠餵飽一個一合!lol

有心有力:smile_o12:

引用:
原帖由 conradt 於 2015-8-3 02:54 PM 發表 查看引用來源

好介紹。真想即時聽

中學生除左打波,吹水,鋤DEE仲有咩做呢?去圖書館?我依啲死懶鬼唔考試都唔會去喇。自修定更加唔會,不嬲都係打天才波。咁有咩會一大班人人玩又可以預埋MISS/ SIR呢?
答案就係BBQ

我諗依到咁多位C兄C妹都一定有試過同MISS/ SIR 去BBQ,真係可以拉近大家距離。

那天一班同學約10 個人左右。去石澳BBQ,一早出發。
但那天我有一點事,未能一起同行要自己入去。
估唔到咁岩MISS G都係一樣。而咁岩佢同我都係差唔多時間入,我地就約埋係地鐵站等。當時係CALL機年代,學生哥的我係無CALL機,而MISS G都係無CALL機的所以我地要一早約實時間地點。

好彩,我同佢當日都準時出現。跟住撘車入去。
係車到兩個人就好自然咁坐雙人位。
大家都知入石澳條路超多急灣,係轉彎時佢同我都不時有身體接觸。特別係佢那34D不自覺觸碰到我的手。
一程車時間當然會傾下計喇。學校野講啲,私人野又講啲。好快就到落車。

BBQ時一大班人都係講下笑,玩下啤版咁,無咩特別。
玩到咁上下,早到一班同學就出左海灘玩沙,因我同MISS G 遲黎仲燒緊,所以留底我便係到繼續同看袋。
不知邊位同學放左把瑞士夢用刀係爐邊。咁我就手多拿上手開開合合。一個唔小心界到手指流血。
MISS G見到就拿一張紙巾替我包住傷口,還用手按實止血。
這一刻大家都想像到那個距離有多近,而她比我矮,當她望向我問我痛唔痛時真係同電影一樣,四目交投,我有種過電FEEL。

那一刻,她是最美的。教我的MISS 入面她是最美那位。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆