上一頁下一頁
發新話題

女仔自慰 (更新#65)

收藏  |  訂閱
97  22.0k

自己黎的話,要試下不同方法,搵到敏感位置,就最容易high到唔停得手,hee hee

引用:
原帖由 sexbb5 於 2015-8-31 01:25 AM 發表 查看引用來源
前幾日都好攰,心掛掛但冇update~今日浮番上水啦!
題目係女仔自慰,自然係講下女仔同女仔既經歷啦。
小妹一向有玩開sex toy,蛋蛋都有好幾個。
有一日同朋友傾到震蛋邊款好用,我地仲影埋相拍埋片(唔好諗多 ...
努力出多d水:smile_47:

引用:
原帖由 sexbb5 於 2015-8-31 01:25 發表 查看引用來源
有一日同朋友傾到震蛋邊款好用,我地仲影埋相拍埋片(唔好諗多 ...
打完字都濕,等我黎幫你抹抹😀

十卜十卜

<<但作為女仔,真係覺得潮吹只係"能力既表現",係令到男仔覺得自己好有技巧嘅表現,而女仔係唔會因為潮吹而high㗎。>>

咁妳搵次俾我覺得自己有好技巧嘅感覺啦,真心想

除左震蛋,種有無其他玩具?

i can help

引用:
原帖由 sexbb5 於 2015-8-31 01:25 AM 發表 查看引用來源
係你超淫嗟

引用:
玩震蛋?支持

引用:
原帖由 sexbb5 於 2015-8-25 01:36 AM 發表 查看引用來源
大家好,小妹做開cd Rom,平時睇到濕哂就伸手指入妹妹度了㗎啦,每次都一定要高潮!!多謝咁多位師兄師姐寫既高質post ~

前排喺先達買左個蛋蛋,一路睇文一路震… 好爽呀,好想有人插妹妹,不過呢…又唔 ...
尋日開學啦, 有無入廁所DIY?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆