上一頁下一頁
發新話題

乖乖女的自白 (update P10, 16, 22, 27, 30, 31, 35, 37)

收藏  |  訂閱
700  63.8k

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-12 08:51 PM 發表 查看引用來源

想試多p

u can count me in

紙杯蛋糕你好

引用:
原帖由 cupcake23 於 12/8/2015 20:43 發表 查看引用來源
今次要分享吓我嘅幻想,當中有啲真實情節,希望有一日會成真。
我一直都好渴望可以喺一間裸體辦公室做嘢,呢間公司當然對外係一間正常嘅公司,但門後每一個人都唔可以著衫,連老闆都唔例外。
依間公司係做室內設計 ...
好正好詳細
好有AV感覺,唔做導演嘥晒

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-12 12:43 發表 查看引用來源
今次要分享吓我嘅幻想,當中有啲真實情節,希望有一日會成真。
我一直都好渴望可以喺一間裸體辦公室做嘢,呢間公司當然對外係一間正常嘅公司,但門後每一個人都唔可以著衫,連老闆都唔例外。
依間公司係做室內設計 ...
裸體公司⋯⋯
會唔會有一兩個女角色係專門俾男人發洩?

多謝你哋鼓勵,今日心情太差,冇咩性事可以update,唯有update 吓幻想

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-13 12:54 AM 發表 查看引用來源
多謝你哋鼓勵,今日心情太差,冇咩性事可以update,唯有update 吓幻想
有乜心事?

入咗間公司之後自然就要守規矩,如果唔係嘅話就唔只炒魷魚咁簡單,簽約前有咩覺得唔啱嘅應徵者都可以退出另謀高就,咁當然就唔可以洩露公司秘密啦。公司約要係逐年簽嘅,簽咗呢一年就冇得番轉頭。約滿一年會有花紅而且年年都會加,約滿後可以選擇離職。

簡單講吓公司嘅規矩

一,門入面係禁衣區,每人一入門口就要除哂所有衫,一件都唔可以留,首飾都唔可以。每人喺公司都會獲分發一件飾物,每日都唔同,係一件性玩具,喺公司入面就要戴住佢,遙控玩具嘅遙控器會喺其中一個同事手中而你唔知邊個。

二,所有同等職級嘅員工係共用一張寫字枱,即係大老闆一張,五個經理一張,其他人一張,意味住大家可以見倒大家做緊咩,枱上枱下都唔會有遮掩。但每個人會有一部個人電腦,方便做文書工作。

三,由於係設計公司,要不時同客人講電話交換ideas,公司一共有十部電話,每個電話前嘅櫈上都有假陽具一支,一定要一路插住一路講。

四,公司所有人都係平等,職級只係用嚟簽名做決定嘅時候用,所以每個人都可以向每個唔係性交緊嘅人提出性行為要求,大老闆都唔例外。而面對任何同事作出邀請亦唔可以拒絕,唯如果同事已經同另一個開始咗就要排隊,除非開始前已提出多p 要求。

五,公司嚴禁上咸網,如有需要diy 請要求其他同事做畀你睇,可以要求其他同事按照你嘅要求做,但喺呢個情況控制者唔可以加入,因為你係以diy 身分要求睇表演。

六,公司設有表演區,每人每日要負責15分鐘喺玻璃箱入面diy,更表可以由員工自行制定。

七,員工有責任令自己進入狀態,有求必應,如有困難就用自己嘅玩具幫忙。

八,唔可以用安全套,亦唔可以中出,精射喺邊都可以,但放工前唔可以清洗。唔可以anal。

九,工作為上,project 一定要跟得足,未做完但有性要求就要兩樣一齊做。

十,公司設有獨立會客室,必要時可以喺入面見客,為保障公司秘密同員工,大家都要衣著整齊得體先可以入去,但下身一定要插住玩具,你所帶入去嘅文具都一定要入過自己或她人嘅西。

十一,公司設有一塊兩米乘一米落地玻璃,對住外街,如有違反以上任何一項,將不獲解僱,將會被吊喺落地玻璃前一小時,供有興趣同事享用,違規者不得作任何異議或選擇。

最後,要準時六點清理好自己著整齊西裝離開公司不得ot。

五位新同事清楚規矩後冇問題可以正式簽約。

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-13 12:54 AM 發表 查看引用來源
咩事心情差呀?

講出來心情好d架:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆