上一頁下一頁
發新話題

乖乖女的自白 (update P10, 16, 22, 27, 30, 31, 35, 37)

收藏  |  訂閱
700  63.8k

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-12 07:32 PM 發表 查看引用來源

咁我仲有好多№未試過鮁嘛

你有冇想過3P..OR多P咁玩

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-12 07:32 PM 發表 查看引用來源

咁我仲有好多嘢未試過㗎嘛

有咩想試架:smile_40:

引用:

咁我仲有好多嘢未試過㗎嘛

目前有咩最想試:smile_13:

未試過anal sex?

今次要分享吓我嘅幻想,當中有啲真實情節,希望有一日會成真。
我一直都好渴望可以喺一間裸體辦公室做嘢,呢間公司當然對外係一間正常嘅公司,但門後每一個人都唔可以著衫,連老闆都唔例外。
依間公司係做室內設計,平均人工都比出面高,所以一直都吸引好多準畢業生應徵。公司要求都唔低,應徵者都要過五關斬六將先可以入倒去做,除咗一般一對四interview 仲要有小組討論考驗應徵者可唔可以喺團隊入面做事。應徵當日有大約三十人喺門外等,有男有女,每人都著得好斯文整齊,大家學歷都好高,有外國回流,仲有碩士生,大家收到嘅資料就只有話一定要著恤衫,有兩輪interview,大家都唔知原來依間公司有特別嘅dress code同埋仲有多一篩選過程。大家喺門外冇冷氣嘅走廊都等到好熱,流哂大汗,大家都會除咗面嗰件西裝褸,入面件恤衫都會濕到有啲透,而公司嘅人就會喺閉路電視度睇倒邊個件衫最濕就叫佢名入去先。

一入門口,應徵者就可以見倒大約五十個一絲不掛嘅員工好忙咁走嚟走去,如果覺得依份工唔適合佢嘅話就可以即刻掉轉頭離開,如果ok 就要簽保密協議同立即除哂所有衫。

公司有一個大老闆五個經理同四十幾個員工,而新人會由經理接見,四個負責panel interview 一個負責group discussion。
喺panel interview入面同其他公司冇咩分別,但除咗睇吓應徵者有冇工作能力,另外亦會睇吓應徵者點樣處理性行為。經理會俾啲難題應徵者解決,例如 如果隔離同事同經理同時提出性要求你但你又未做哂今日要處理嘅文件你會點做。有好多問題其實真接連繫到公司嘅規矩,不過遲吓再講。Group in 就會係5 個應徵者要想辦法表現自己,就係咁簡單,至於表現啲咩就要自己諗下。當然整個應徵過程都有錄低keep 返個record 啦。

最後會有10位應徵者進入second round,就係由所有現任員工根據外表同啖吐禮儀進行投票,最高票數嘅五個就可以得到依份工。

然後大老闆就會詳細講一講公司運作同規矩,第二日就可以番工。

待續

有興趣知多啲就留言話我知,如果唔係就費事打。

support your post

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-12 12:43 發表 查看引用來源
今次要分享吓我嘅幻想,當中有啲真實情節,希望有一日會成真。
我一直都好渴望可以喺一間裸體辦公室做嘢,呢間公司當然對外係一間正常嘅公司,但門後每一個人都唔可以著衫,連老闆都唔例外。
依間公司係做室內設計 ...
Carry on please~

引用:
原帖由 degree06 於 12-8-2015 11:38 發表 查看引用來源
有咩想試架:smile_40:
想試多p

好有趣既公司

Good story and very creative. Keep going!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆