上一頁下一頁
發新話題

紀念日,女友叫我中出慶祝(新相:p.1,2,3)

收藏  |  訂閱
90  46.9k

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2015-9-21 12:47 PM 發表 查看引用來源

點解中左咁多次都未大肚去結婚架...

佢不知幾想呀,次次都夾緊我條腰迫我中出(講真)

引用:
原帖由 edmond_yee 於 2015-9-21 05:21 AM 發表 查看引用來源
前排同阿怡慶祝完紀念日,去愉景灣食咗餐好嘅,再行一陣街。其實我一早買咗禮物畀佢,但係又特登無講,淨係提出去酒店。

阿怡嗰陣都有少少失望,因為係對我哋好重要嘅日子,但係我咩都無 ...
鐘意!鐘意到痺!!怡嘅身材係冇得頂嘅!!簡直係唔理咩樣,如果有怡嘅身材,咩豬扮樣都照屌!!

引用:
原帖由 edmond_yee 於 2015-9-21 08:02 PM 發表 查看引用來源

我晚晚都唔想停喎哈哈

有時阿怡唔夠飽,或者見我就瞓,會含番硬我博屌

真係大食到我有時都頂唔順…

我有個人妻sp,身材都好正,都係屌权唔夠皮,屌完三分鐘含返硬再屌,第二獲後又再含硬又再屌。。。同佢由上晝十點爆房到下晝六點,屌左五獲,真係撚都差啲斷!!但佢又真係好好屌,啲水自然流露,屌五獲都咁足水。。。樓主妳呀怡有冇咁餓呢??

阿怡話自己唔算大波,所以要練好啲技巧搭救喎,唔係我又會有其他女人喎。

真係記仇…anyway 佢話見到好多師兄都好錫自己,好開心
尤其是G 師兄成日開解佢,所以今晚叫你準時開Skype

喺度講就算,睇唔到你嘅事啊下

師兄們又覺得呢個肥妹點?夠唔夠引到大家?

師兄好性福

阿怡真係好撚正,真係好想知邊間pb請到佢

引用:
原帖由 rl999 於 2015-9-21 08:40 PM 發表 查看引用來源
阿怡真係好撚正,真係好想知邊間pb請到佢

唔開名啦,不過佢啲同事都好靚,呢間專請靚仔靚女,但人工、bonus 都唔夠高,唔算好嘅firm
阿怡個鬼佬上司成日text 佢話覺得阿怡好hot,好想 get closer ,wtf

但係無計,阿怡proto 一般,真係靠外形入行,多手多腳都要硬食。行內人應該知我講咩

咁就推行佢等睇靚相……

佢做assistant?

你真幸福,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆