上一頁下一頁
發新話題

乖乖女的自白 (update P10, 16, 22, 27, 30, 31, 35, 37)

收藏  |  訂閱
700  63.7k

引用:
原帖由 smartboy169 於 11-8-2015 16:33 發表 查看引用來源

蒙眼,手扣,捆綁,扎住妳成個人,m字腳塊淫閪俾男人視姦

咁會流到成地都係水。

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 lee1997 於 11-8-2015 17:01 發表 查看引用來源
thank you your report:smile_40:
thank you for your support :smile_o06:

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-12 12:56 AM 發表 查看引用來源
係小蛋糕,好有意思㗎個名。
小。。。。。。。。。蛋糕嘛

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 11-8-2015 17:03 發表 查看引用來源

小。。。。。。。。。蛋糕嘛

小蛋糕上面會有好多靚嘅裝飾,要人一啖一啖咁奶哂佢哋先會見倒真正嘅蛋糕,就好似前戲咁要適心經營,如果唔係就會成口都係cream 好混亂。個蛋糕本身可能同其他冇咩分別,但係一咬落去可能入面會有唔同味道嘅涵有時又會冇,每一次都有新鮮感。

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-12 01:07 AM 發表 查看引用來源

小蛋糕上面會有好多靚嘅裝飾,要人一啖一啖咁奶哂佢哋先會見倒真正嘅蛋糕,就好似前戲咁要適心經營,如果唔係就會成口都係cream 好混亂。個蛋糕本身可能同其他冇咩分別,但係一咬落去可能入面會有唔同味道嘅 ...
完全明白,要細心欣賞,慢慢品嚐

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-12 12:56 AM 發表 查看引用來源

多謝讚賞,我會好興奮:smile_o05:
睇到我硬啦!

首先想話俾大家知我唔會約炮嘅,我只係會俾我男朋友同玩具插。但大家可以討論下點玩同玩咩最好。

有朋友問喺圖書館點搞,的確係有啲難道嘅,因為我試過喺依個文化地方錫一啖我男朋友都畀保安員嬸嬸鬧,咁但係當然難唔倒我依個成日去圖書館嘅乖乖女同我前主人啦。懷住會畀人捉嘅心態仲刺激。

其實只要記住殘廁永遠係你嘅朋友除非你要玩暴露,但圖書館係一個好危險嘅地方,出多一粒聲都會畀人發現,總之就喺圖書館唔同地方都周圍摸,面向書櫃就畀主人嚟個上下其手,並排坐睇書就要服侍番主人,攞件褸遮住隻手係好方法,記住唔好用風褸,唔好太大動作,應該仲有另一隻手空出嚟就要摸自己,要令到自己好濕主人好硬咁就可以前後腳入殘廁。

搞完後一定要一個出咗嚟先,喺門口企一陣睇清楚冇人第二個先出嚟。然後扮冇嘢繼續去搵書,我同主人就中意扮唔識。

成件事當然要好有默契啦。

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-12 01:24 AM 發表 查看引用來源
首先想話俾大家知我唔會約炮嘅,我只係會俾我男朋友同玩具插。但大家可以討論下點玩同玩咩最好。

有朋友問喺圖書館點搞,的確係有啲難道嘅,因為我試過喺依個文化地方錫一啖我男朋友都畀保安員 ...
爆左pm?:smile_40:

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 11-8-2015 17:11 發表 查看引用來源

完全明白,要細心欣賞,慢慢品嚐

但到最後都要狠狠地食個蛋糕呀,個蛋糕先係主菜。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆