上一頁下一頁
發新話題

多年前與中學MISS一段曖昧關係 - UPDATE 放榜part 3 #1224 目錄 #1

收藏  |  訂閱
1.3k  117.0k

interesting story. hope there is a happy ending

引用:
原帖由 Karl0220 於 2015-8-5 10:38 AM 發表 查看引用來源
大小通錫!錫埋妹妹咁猖狂!
引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-8-5 10:36 AM 發表 查看引用來源
醒你錫妹妹好過啦…lol
唔好咁大聲喇,等佢唔覺唔覺麻。

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-8-5 11:28 AM 發表 查看引用來源

我一直都在呀... :smile_45:
係?
可惜太遲

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-8-5 11:29 AM 發表 查看引用來源

堂堂男人.. 唔好話喊就喊, 呢度好多c姐c妹同miss睇實你架.
係,係

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-8-5 11:30 AM 發表 查看引用來源

世風日下..
唔只,仲會有颱風南下

引用:
原帖由 es680 於 2015-8-5 12:44 PM 發表 查看引用來源
interesting story. hope there is a happy ending
THANKS C HING!
I WISH

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-8-5 01:23 PM 發表 查看引用來源
唔只,仲會有颱風南下
喂.真唔真呀?

奸夫淫婦指沒有夫妻關係或名份而發生性行為的男女。

當年被指為奸夫,實在心有不甘。
但如果今日再一次被指為MISS G 奸夫,我絕對願意背起這個污名,即使身敗名裂(雖然我無)也在所不計。

那年聖誕,開開心心放十日長假。但係盡責MISS G仍然為我㥃一班預科生趕製筆記。
作為影印員,當然要完成任務係放假後有筆記發給同學上堂用。
可惜,MISS G係放假前仍未能完成最後一份筆記,她要約我假期中某一天回校取。

到了約定當天。回校看到的不只MISS G一人,還有其他幾位無教我,但都識的阿SIR一齊,當然仲有那位老套又乞人憎的鑽地鼠喇。

教員室有兩個,不知為何,會分成男的一個,女的一個咁小學雞呢?
我當然係去女教員室找MISS G喇。
入到佢原來今天得佢一個女教師回來。即係全室只得我與她。
若果那時的我有現在的我咁大膽同咸濕,就會把她就地正發,好AV。
那時的我當然無咁做喇,攞完筆記就坐係佢身旁傾計。

那個時空時間好像停止一樣,我倆好像被一個汽球包圍著,只聽到對方的聲音,雙眼只有對方,那一刻一切如活在童話之中。

幸福的時間過得特別快,突然聽到兩聲拷門聲。入來的不是別人,正是那集乞人憎的鑽地鼠。
鼠SIR看的我同MISS G突左一突,已看出他的面色非常難看,比鑊底仲要黑。
鼠SIR同MISS G講左幾句就離開。之後我倆繼續我地談話。

過左一陣,好快,5分鐘左右,另一位阿SIR入來,笑笑口指住我,你係奸夫,又笑笑口指住MISS G,你係淫婦。我倆聽到一頭霧水。原來鑽地鼠返回教室自言自語講我地倆個係奸夫淫婦。OH SHIT!

作為一個阿SIR,我想不到鑽地鼠會講出這組字話我倆個。你話我唔緊要,但唔好話埋MISS G。你追唔到MISS G,都唔需要用這詞語。他真的非常小器。

相反MISS G聽到後只一笑置之,並沒有作出任何反擊,只係一個無奈的表情。
下回東京愛的故事

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-8-5 01:34 PM 發表 查看引用來源

喂.真唔真呀?
有個風係台灣,有機會星期六入香港範圍。

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-8-5 02:10 PM 發表 查看引用來源
奸夫淫婦指沒有夫妻關係或名份而發生性行為的男女。

當年被指為奸夫,實在心有不甘。
但如果今日再一次被指為MISS G 奸夫,我絕對願意背起這個污名,即使身敗名裂(雖然我無)也在所不計。

那年聖誕,開開心心 ...
果隻野真係好小氣啊,嬲個小朋友。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆