上一頁下一頁
發新話題

乖乖女的自白 (update P10, 16, 22, 27, 30, 31, 35, 37)

收藏  |  訂閱
700  63.6k

我都俾樓主吸引到, 假以時日, 真係一個好乖既小淫娃, 係男人都想係街度望你走光露出

早晨呀,首先請咁多位唔好再pm 我你嘅wechat 啦,我唔用㗎。

趁今日放假,試吓上下真空,著咗條黑色連身裙落街諗住買早餐,條裙唔算好短不過好薄,風一吹就吹起,飛釘都幾明顯。

行落街路上妹妹已經磨到濕哂,已經好刺激,尤其係上落樓梯,一感覺倒少少風就要㩒住條裙,但又唔知㩒前定㩒後好,覺得條街特別多人望,特別係經過地盤。

去到餐廳諗住叫外賣,但係又覺得橫掂都嚟到,食埋先走。咁就大獲啦,搵緊位嗰陣有個阿叔叫我,嚇死我原來佢話佢隔離有位,我一路食一路出汗,好快食完就返咗屋企。

唔係好驚險但已經好刺激。:smile_o05:

引用:
原帖由 76joe 於 10-8-2015 19:56 發表 查看引用來源
有時夜晚好夜返屋企,有無試過憋想比人強姦?
有㗎。

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-11 11:46 AM 發表 查看引用來源
早晨呀,首先請咁多位唔好再pm 我你嘅wechat 啦,我唔用㗎。

趁今日放假,試纒上下真空,著咗條黑色連身裙落街諗住買早餐,條裙唔算好短不過好薄,風一吹就吹起,飛釘都幾明顯。

行落街路上妹妹已 ...
支持:smile_o05:
上下真空出街..俾我見到我一定望到實

刺激先好玩

引用:
原帖由 AVBW21 於 11-8-2015 03:29 發表 查看引用來源

下面真空又想刺激梗係著淺色超短裙,若隱若現最好

或者你會唔會鍾意著t-back?會剃毛嗎?應該幾襯你

但你表面又好乖乖女?係點乖法?

我中意著t-back 㗎,會剃剩少少毛毛總之外表睇落去唔會覺得我中意被插

引用:
原帖由 simonchurchill 於 11-8-2015 03:38 發表 查看引用來源
插住玩具出街 仲要着住條短裙仔
等人地睇住你一邊好唔自然咁行 一邊流哂水流到兩邊大脾都係!

諗起都想睇呀!

:smile_o05: 諗起都興奮。

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-11 12:53 AM 發表 查看引用來源
屈喺個心入面好耐都冇同人講,跟咗個版都一段日子,近期又多咗女仔分享自己性事,今次第一次開post 希望至少都抒發一下。

咁我係讀女校,中二開始就會同隔離同學互摷,喺課室上緊堂或者週會喺禮堂都會,會用年冷衫 ...
你話俾我地聽系邊道玩具,等我地過嚟睇住你玩,或者同你一齊玩!

引用:
原帖由 cupcake23 於 2015-8-11 11:46 AM 發表 查看引用來源
早晨呀,首先請咁多位唔好再pm 我你�wechat 啦,我唔用㗎。

趁今日放假,試吓上下真空,著咗條黑色連身裙落街諗住買早餐,條裙唔算好短不過好薄,風一吹就吹起,飛釘都幾明顯。

行落街路上妹妹已 ...
不如一齊食個lunch啦

曳曳呀,咁刺激,返來有無回味住自摸番次先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆