上一頁下一頁
發新話題

同法國妹交流(update p,4 22/9 殘廁篇)

收藏  |  訂閱
57  20.8k

同法國妹交流(update p,4 22/9 殘廁篇)

上星期識左個黎香港 exchange既法國妹少少肥都幾大波應該35e 同佢食完飯去左飲野 飲完野佢叫我上佢 hall 度坐

一坐低佢就周圍摸我 咁我都好識做同佢一路車
之後我對手開始向下摸揸佢對波
揸左幾下佢就叫我除佢衫
但係我又想同佢繼續車所以唔理佢
之後佢對手開始周圍搵想除我條褲
我就玩野用我下半身貼住佢下半身磨
佢隻手夾住係我哋中間 之後佢用另一隻手推開我就除左我條陣
佢 : OMG!
我心諗佢做咩野呀 我太細?
之後佢一野就跪係度含
佢一路含我就開始除佢條裙落黎
之後佢露左個 bra 出黎
我又玩野唔除就咁呻隻手入去玩佢粒乳頭
之後玩左一陣我就除佢對 bra 之後叫佢唔好含
佢上返黎之後我就開始品嘗佢乳房淺啡色nipples perfect
我對手又開始不安份首先手指頭撩入去佢內褲係佢 patpat 打左個圈之後就移左去前面開始撩佢陰道口
撩撩下我就除咗佢條內褲開始指插
之後佢話 no not your fingers lick it 原來佢唔鍾意指插要奶
咁我就話 suck my dick
佢就好醒咁用 69
佢含得好落力但係我睇唔到我都係鍾意睇住佢含個樣
之後我停左奶佢話 fuck me now
我話 you keep sucking me dick 佢又繼續含
佢一路含我一路玩佢波波
玩玩下我話 I wanna fuck 佢對眼發光咁望我
之後我話 I wanna fuck your tits 佢就開始同我乳交
玩一陣覺得唔好玩就話 let's fuck
之後我就入啦
插左好耐都冇咩想射既感覺就轉位後入
繼續插左好耐都係咁我就叫佢幫我含出黎
佢 d 口技真係唔錯含左一陣就出左
之後我哋又傾偈 原來佢話佢黎到之後就冇扑過好 dry 本來 expect Asian 唔大所以見到我先 Omg

之後傾完回左氣又黎過果晚出左3次

:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: 插插

少肥大波正, 不過唔中意鬼妹~

唉... 我都諗起幾個月前識左個中法妹... 好好水... 同佢玩到好霖... 可惜佢唔肯收心養性... 唯有放生

thank you your report:smile_40:

正請問仲有無多d謝謝

插感好耐都無出係因為船仔入大港口?

引用:
原帖由 guiltygear 於 2015-9-12 10:34 PM 發表 查看引用來源
唉... 我都諗起幾個月前識左個中法妹... 好好水... 同佢玩到好霖... 可惜佢唔肯收心養性... 唯有放生
Ex係正爆日本妺腰幼波大又早排散左:smile_39:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-9-12 03:01 PM 發表 查看引用來源
少肥大波正, 不過唔中意鬼妹~
少肥先好啪

尋晚又同佢玩完出左5次真係好累遲D出文:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆