48 12345
上一頁下一頁
發新話題

有冇玩具好介紹?

收藏  |  訂閱
47  2.9k

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-10-25 11:49 PM 發表 查看引用來源

可惜遇吾到,大部分都是小朋友
不如pm 傾下囉! 大朋友

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-10-25 22:47 發表 查看引用來源

有幾多先

我第一個排隊先啦!
即pm你!

買支Fun Fortury Stronic Eins玩.

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-10-25 11:00 發表 查看引用來源
就快餓死,吾想用手解決,有冇玩具比較有真實感,急求介紹。

:smile_13: 我都想買玩具玩下, 推介下

引用:
原帖由 人妻40 於 2015-10-27 10:29 PM 發表 查看引用來源

通常上網買,不過試過黎到係壞,所以電動野都係親自落鋪睇比較好

引用:
原帖由 人妻40 於 2015-10-27 10:29 PM 發表 查看引用來源

通常上網買,不過試過黎到係壞,所以電動野都係親自落鋪睇比較好

買啲歐洲牌子會有信心保證,例如質料勁到都好好,係我女人話我知嘅,我之前都係買啲幾百蚊假狗,三百蚊無線震旦,但啲假狗一放得耐啲膠未好重,個震旦仲衰,耐左唔用仲壞埋,所以我就決定買啲貴啲試下,有啲內置鋰電,啲動力好強,我買嗰支係前衝型,啲力係向前推,好似插緊咁,我睇我女人玩都好爽,無線震旦呢都係歐洲貨,可以係電話裝apps,就算我係街,我女人用自己電話連左個震旦,我可以係第二個地方連佢電話從而控制個震旦嘅速度,同不同嘅震動模式,個震旦仲係内,外震分別條教,但當然呢兩樣都相對貴,每樣1500蚊左右,但我買完之後就真係用唔翻嗰啲cheap嘢,始終俾自己女人用嘅貼身玩具,買好啲係好!

引用:

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆