上一頁下一頁
發新話題

與女醫生的一段故事 1, 9, 20, 33, 50, 82, 124, 170, end 229 篇後語 238

收藏  |  訂閱
364  181.5k

引用:
原帖由 Karl0220 於 2015-5-14 05:47 PM 發表 查看引用來源
追返哂個post, 癡左條線, 諗返起D舊事, 經歷有點相似
Ching 可考慮分享你的故事哦 :)

引用:
原帖由 叫我CHAN 於 2015-5-22 07:01 PM 發表 查看引用來源

博主文笔好赞 睇到我好惭愧

不敢當不敢當

好文,推

啱啱揾返你呢個故事睇, 王傑隻歌而家係咁loop

等待你另一個故事的update

感謝分享

好文 支持:smile_o12:

引用:
原帖由 美肌物語 於 2015-5-8 04:11 PM 發表 查看引用來源
篇後語.

小弟初出茅廬, 沒想到這段故事會有咁多朋友支持.
真心的感謝你們每一人!
同Scarlett的關係其實已過去了一段時間.
我初初寫的時候, 寫的輕鬆自在.
只是越寫, 越是沉重.
結局, 寫得連我自己都覺得有D爛 ...
有似睇緊Eason 99年~01年拍果炸電影既感覺

引用:
原帖由 美肌物語 於 2015-5-8 04:11 PM 發表 查看引用來源
篇後語.

真心的感謝你們每一人!
只是越寫, 越是沉重.
我曾經好愛好愛一個女人,佢大我15年,已婚,有個女。
佢一定係我人生中最刻骨銘心既一個,我依家都吾敢諗返起同佢一齊既往事
因為個心仲痛緊!

引用:
原帖由 jimmypun 於 2015-9-25 01:19 PM 發表 查看引用來源

我曾經好愛好愛一個女人,佢大我15年,已婚,有個女。
佢一定係我人生中最刻骨銘心既一個,我依家都吾敢諗返起同佢一齊既往事
因為個心仲痛緊!

師兄的經歴和我差不多,有時自己孤單時候也偶然想起她...

引用:
篇後語.

真心的感謝你們每一人!
只是越寫, 越是沉重.
好文推返上嚟.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆