上一頁下一頁
發新話題

與女醫生的一段故事 1, 9, 20, 33, 50, 82, 124, 170, end 229 篇後語 238

收藏  |  訂閱
364  181.5k

Quality post
Thanks!

支持

引用:
原帖由 美肌物語 於 10-5-2015 07:46 發表 查看引用來源

請放心, 今日我一D事都冇.
真係冇事就good啦

十分支持:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

仲有無同 scarlett 聯絡呢?

好希望可以比到佢幸福既人

係樓主你

引用:
原帖由 美肌物語 於 2015-5-10 07:41 AM 發表 查看引用來源

未知的可能, 對方的選擇, 借口因由..
在我而言, 有時候不必太在意這些因果關係.
以前我係一個非常三思而後行, 謀定而後動的人.
今天卻比較喜歡隨心而行.
以前⋯⋯今天
180度改變嘅模式
因何有咁大分別呢
不容易

引用:
原帖由 maverickk 於 2015-5-10 07:28 PM 發表 查看引用來源
仲有無同 scarlett 聯絡呢?

好希望可以比到佢幸福既人

係樓主你

過去既事, 留在過去.
將來既事, 沒有人知.
但做了自己能做與該做的事情, 已無遺憾.

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-5-10 07:57 PM 發表 查看引用來源

以前⋯⋯今天
180度改變嘅模式
因何有咁大分別呢
不容易
人會變, 每人都會變.
當然不會否認計劃既價值.
只是, 當命運女神每每捉弄人既時候, 卻會怪責同追究自己行事有何不足.
既是這樣, 又何苦?
隨心而行, 儘管同樣面對結局的不確定性, 至少心情輕鬆.
But again, this is personal.

引用:
原帖由 美肌物語 於 2015-5-10 08:31 PM 發表 查看引用來源

人會變, 每人都會變.
當然不會否認計劃既價值.
只是, 當命運女神每每捉弄人既時候, 卻會怪責同追究自己行事有何不足.
既是這樣, 又何苦?
隨心而行, 儘管同樣面對結局的不確定性, 至少心情輕鬆.
But again,  ...
Good sharing thx

引用:
原帖由 美肌物語 於 2015-5-8 04:11 PM 發表 查看引用來源
篇後語.

小弟初出茅廬, 沒想到這段故事會有咁多朋友支持.
真心的感謝你們每一人!
同Scarlett的關係其實已過去了一段時間.
我初初寫的時候, 寫的輕鬆自在.
只是越寫, 越是沉重.
結局, 寫得連我自己都覺得有D爛 .我人生裡面, 有兩段刻骨銘心的愛情.

Scarlett, 28 日
Sayaka, 7 年

很不一樣的背景和意境, Scarlett的故事很清晰, 但Sayaka的故事已開始變得模糊. 我會不日把第二個故事完成.  而選擇在這平台上分享, 因為故事本身有性有愛.  

..
Sayaka 篇不日完成Support for new post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆