上一頁下一頁
發新話題

美肌物語第三彈之 : 誤入邪骨場 & 激戰老板娘 1, 3, 6, 15

收藏  |  訂閱
294  71.8k

仲有? 吹左咁耐..應該無啦下話?

以下想幾句感言,完全由心而發,沒有任何組織可言。

首先多謝喜歡這故事既朋友們,最近幾個月因公事私事,實在無法抽身。
本來以為這故事已沉底,沒想到仲會有朋友希望睇到更新,這對小弟而言是莫大既鼓勵。
故事雖然係過去式,我講過唔會爛尾,就一定會寫埋落去。小弟我無引版師姐們既魔鬼身材去吸引眼球,文筆更及不上一些ching 師姐,所以也只能在故事上儘量寫得有趣,不求甚麼,至少希望唔會令入來睇既人覺得浪費咗自己既時間。

這一年半來,從CDROM,到在這個平台霸佔一塊土地分享自己既故事,俾我學識一D响其他地方學唔到既野。
中間固然有認識過一些"好朋友", 緣份雖然短暫, 也或許中間有點誤會,我自問尊重你地每一人。

網上世界虛虛實實,來引版既每一人,相信或多或少都帶有一D目的,講好聽D,出發點。來識女識仔又好,希望得到認同感也好,單單只係打發時間都好。沒問題的,只要忠於自己,唔做害人既事,所有任何方式既互動,你情我願,打死無怨。

這個故事係屬於我跟一個過去既人,入黎睇我既故事,帶著一副咩顏色既眼鏡,俾咩野回應,入得來既每一人都有自由。只不過同時,你相信故事既真實性與否,講真的,I don't give a fuck。但點解要打咁多字對住空氣講野?或者係曾經在意過既短暫既友情吧?退一步講,點都好,來引版既幾個月,我對得住自己,鐘意用陰謀論去解釋世事既人總會存在,認為我係來偷呃拐騙既,請指証我做過既壞事。若有任何人因為呢個平台被我騙財騙色,唔好怕,走出來指証我。由五月到現在,如果我要做壞事,無可能無任何得著吧!?

我好細個已經意會到,無人可以令所有人都滿意。而我上面講過我學咗D野,就係,原來呢個世界上,真係會有人同你無親無故,你無做過任何得罪佢既野,對方卻會得閒無事走過來咬你一口的。但放心,地球唔會因為無咗你或我而停止自轉的。上面講過,故事我會寫落去,你要點諗,Again, I don't give a fuck。

引用:
原帖由 美肌物語 於 2015-9-24 12:07 PM 發表 查看引用來源

首先多謝喜歡這故事既朋友們,最近幾個月因公事私事,實在無法抽身。
本來以為這故事已沉底,沒想到仲會有朋友希望睇到更新,這對小弟而言是莫大既鼓勵。
故 ...
師兄睇開啲,正所謂,引版於我如浮雲...
問心無愧,行得正,不要害人就可以。其他的事不能控制。支持你師兄

Keep waiting:smile_13:

引用:
原帖由 美肌物語 於 2015-9-24 12:07 PM 發表 查看引用來源

故 ...
Support you C-Hing!  "Don't give it a fuck" is well-said indeed.  You can't please everyone; as long as you are true to yourself and didn't hurt anyone then you are fine.  Who freaking care what people said or going to say.  Cheers!

引用:

故 ...
'I don't give a fuck' --> I like it !

每個人都有自由去分享,無論故事係真係假,又如何?

最緊要唔好害人,出嚟玩嘅都唔好呃呃騙騙,例如有家庭咪認係人夫人妻,為性而同時上多位人妻咪認咗佢....記得有師兄提過,自己出來玩做賤人都要玩得有品。

忠於自己!撐你!做自己喜歡的事,寫自己喜歡的故事。

快D UP 下文

引用:

故 ...
Support u!

好文章自然會有人睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆