上一頁下一頁
發新話題

與女醫生的一段故事 1, 9, 20, 33, 50, 82, 124, 170, end 229 篇後語 238

收藏  |  訂閱
364  181.5k

引用:
原帖由 kraxi 於 2015-5-7 08:55 AM 發表 查看引用來源
我同男仔bj都會做Scarlett 做個d野架喎
難道我都係level s?

btw, 你呢段情節係我平時diy都會幻想嘅片段XD

真的嗎?
要試過, 再幫師姐你評分 :smile_35:

引用:
原帖由 beedog 於 2015-5-7 11:43 AM 發表 查看引用來源
嘩,好耐冇試過咁想追落去!
樓主要返黎update呀

已打好了  

好正呀, 快D 更新啦師兄

Conrad, 向海景的28樓房內…

我們沒有一起進房, Scarlett叫我先在酒店等她.  我買了99朵玫瑰花, 點了香薰, 在地上用燭光砌了個可以坐兩個人既心型, 再播放浪漫音樂.  最後叫了個 room service , 吩咐酒店到特定時間至送上來.

係唔係因為同Scarlett 既第一次所以落咁重本? 非也, 其實嗰日係佢30歲生日. 至於Scarlett 說要先回家換套衫再來, 其實我知道, 會約佢的可能唔只我一個.  唔係其他男人, 而係嗰個同佢一齊十幾年但又傷咗佢個心那位負心人.  眼望香港的醉人繁華, 思緒像金鐘上來來回回的車, 停不下來.

一小時前……診所內.

Scarlett已離開, 我幫佢小修一下部候診室的電視. 那時候只有我跟Michelle兩人.
Michelle: 其實我睇住佢大.

(佢主動講得呢句, 肯定有野想同我講. 而我同佢一齊一段時間, 我地好少講以前既事. 但我卻有興趣知道…)

Michelle: 我做咗幾十年姑娘, 以前佢細個身體唔好成日來我以前嗰度睇病. 見佢咁可愛, 佢每次來我都會俾糖佢食. 可能係咁影響咗佢, 佢話佢大過咗都要做姑娘. 點知大個咗做埋醫生. 我當佢係親生女咁….
Michelle: 佢呢排有你陪, 其實之前佢個人好低落, 我都唔開心, 好想幫佢但唔知點做.
Michelle: 但佢條件咁好唔使驚嫁唔出, 佢係放唔低, 始終一齊咗十幾年.  我知道個衰人一直有搵返佢……
Michelle: 你最好對佢真心, 佢對任何人都咁好, 唔應該有咁既遭遇…..
睇黎Michelle 終於接受咗我同佢, 雖然佢尾二個句令我有點隱憂, 我都係情不自禁嘴咗Michelle塊面豬登一下…

…………………………………

酒店房內, 我繼續等.  佢第一次遲到.  

(唔通佢男友唔俾佢走?...定係…)

門鐘終於響, 打開門.  見到 Scarlett 都係返工套OL 服, 我已知道, 佢之前去咗邊度.

我: Happy Birthday.
Scarlett: 多謝你, 為我做咗咁多野.
我: 事情, 處理咗?
Scarlett 顯得有點突然: .........我唔知.
我: 你任何決定我都尊重你, 如果你今晚唔想.....
Scarlett 打斷我說話: 唔好咁講, 雖然我同你既一切進行得好快, but I love you.
我只係對佢笑咗一笑, 因為我好清楚明白, I am in the battle.
而既然是場戰鬥, 那就來吧. 那怕對手係佢青梅竹馬既男朋友.
雖千萬人, 吾往矣.

……………………………………

我在床上等Scarlett 沖涼.  佢出來既時候, 竟然係身上套上佢件醫生袍…..
佢一步一步行往我的方向, 袍上的鈕一個個被解開. 最後佢緩緩轉身, 背向我的時候褪下長袍, 再面向我, 响佢身上卻只剩下深紅色的性感內衣…

(……S級戰鬥格啊, 不妙不妙………)

佢在挑逗我, 我繼續趟在原位不為所動, 雖然心跳已過二百…
只見Scarlett 簡單一個動作, 上床, 再跨在我的大腿上. 伸出左手, 用食指, 從我的額頭, 鼻尖, 口, 往下快速的一掃, 已解開了蓋在我身上的浴袍. 最後指頭才停留在我十級憤怒的小弟弟上.
能忍嗎?  還能忍嗎?  能忍我仲係男人嗎?

待續.....

好想睇埋落去...

引用:
原帖由 manppp2004 於 2015-5-7 12:05 PM 發表 查看引用來源
好想睇埋落去...
請再等等....下面的描寫,...對我而言, 有點難度.

回覆 126# 的帖子

:smile_35: 唔係PUSH 你呀師兄

加油

好文好文 無睇一排了 上來一看此文就夠了

引用:
原帖由 美肌物語 於 2015-5-7 11:59 AM 發表 查看引用來源
Conrad, 向海景的28樓房內…

我們沒有一起進房, Scarlett叫我先在酒店等她.  我買了99朵玫瑰花, 點了香薰, 在地上用燭光砌了個可以坐兩個人既心型, 再播放浪漫音樂.  最後叫了個 room service , 吩咐酒店到特定時 ...
支持,好精彩,難得好文彩,快更新,C妹她們也想知如下如何,谢

支持!真的是難得的好文!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆