上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  242.4k

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-5-12 11:25 AM 發表 查看引用來源
公牛同我生性D..將LB踢走
而家既巫師太難過到鷹隊....即使過到呢一round...一定過唔到下round
PP 球絕殺真係正...
同埋佢句「That's why they brought me here」 真係有霸氣..

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-12 11:28 AM 發表 查看引用來源
PP 球絕殺真係正...
同埋佢句「That's why they brought me here」 真係有霸氣..
:smile_30:係丫..好正

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-5-12 11:25 AM 發表 查看引用來源
公牛同我生性D..將LB踢走
而家既巫師太難過到鷹隊....即使過到呢一round...一定過唔到下round
踢走LBJ 我覺得有難度...
Jr. Smith 上返場而家嫂又出唔到的話...勝率唔高...

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-5-12 11:28 AM 發表 查看引用來源
除左車...咁你有咩興趣
影相掛, 不過我唔太鐘意影人像:smile_o10:
其實都係半桶水 :smile_27:

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2015-5-12 11:33 AM 發表 查看引用來源

影相掛, 不過我唔太鐘意影人像:smile_o10:
其實都係半桶水 :smile_27:
唔鍾意影人像,但鍾意影人體:smile_o01:

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-12 11:34 AM 發表 查看引用來源
唔鍾意影人像,但鍾意影人體:smile_o01:
:smile_30:

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-5-12 10:29 AM 發表 查看引用來源
咁我仲可以講咩:smile_27:
你地講車我對車完全冇興趣:smile_13:會唔會太怪
男生~唔係一般都鍾意車嘎咩?

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-12 11:28 AM 發表 查看引用來源
我地係時候導阿貓姐睇籃球啦....:smile_o05:
你有陰謀嘎!

有無人吃過shake shake呢?NY應該有嘎

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-13 03:59 AM 發表 查看引用來源

你有陰謀嘎!

獨男兄係鄭子誠.......
引用:
原帖由  於 2015-5-13 04:01 AM 發表 查看引用來源
有無人吃過shake shake呢?NY應該有嘎

屋企附近無唔介意你同茶兄得閒黎NYC果時可以一齊去食:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆