上一頁下一頁
發新話題

馬拉松DIY一星期 + 前傳 + 公園#345, 迷思#257, 302, 396,785 + 限量相#599, 740

收藏  |  訂閱
939  46.7k

引用:
原帖由 Timtimmy987 於 2015-10-20 10:36 AM 發表 查看引用來源

唉,又話約,又冇件事

我成大頭蝦嫁喎~ 好出奇咩~

引用:
原帖由 mikey.net 於 2015-10-20 01:35 PM 發表 查看引用來源

係時候幫妳按摩下~

前排返大陸按, 個男技師本來接腳, 按埋肩頸, 佢隻手好大....按到人地1/3乳.....

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-10-20 11:37 PM 發表 查看引用來源

前排返大陸按, 個男技師本來接腳, 按埋肩頸, 佢隻手好大....按到人地1/3乳.....
咁多手嘅佢,我前幾日都上過大陸按黎

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-10-20 11:30 PM 發表 查看引用來源

係咪外國AV咁, 按按下就野戰.....:smile_13:
太過av情節啦

引用:
原帖由 cfdsxv80 於 2015-10-20 04:41 PM 發表 查看引用來源
請繼續發表好文!加油加油加油!

好多C HING 知我身體唔好叫我鍚住自己早D訓同停下手....
琴日DADA好乖冇DIY....但今朝一起身就手痕....小穴痕....
而家需求冇上次咁大, 唔會流水咁誇張, 但就係想爽下...

女仔DIY唔幻想真係唔夠HIGH, 今朝高難度動作~~
舉直雙腳, 幻想自己雙腿掛住皇上個膊頭...咁佢支捧捧同蛋蛋成抽放上小穴到...
剩係諗下都好充實, 隻手又衰衰咁放平拳頭磨小穴上下上下咁掃, 呀~ 好正呀~
愈磨愈快~ 呀~ 快D呀..... 我要呀! PAT PAT又UN....然後隻手已經打圈了.....但都滿足唔到我...
我用返手指摔, 雙腿好累好酸, 索性打開條腿, 小穴接觸面多左, HIGH左, 又易摔D:smile_o05:呼吸開始快了
係咁打圈摔, 摔到累又轉手, 轉左好多次, 因為真係累......仲係滿足唔到.....
好激氣呀!!! 我嬲嬲地係咁打小穴到, 只係輕輕手打~~ 但打得好快....
呢個時候放返隻腳係張床到, 我又痴左線咁摔小穴, 可能我有D緊張, 我係咁點頭, 一路點頭一路呻吟, 愈叫愈過音.....呀~ 呀~ 呀~ 變丫~丫~丫~
但因為實在太累, 堅持唔太耐高潮就灘左係到, 成身熱辣辣索哂氣......好好好累又訓返嚕:smile_13:
仲係未夠喉呀....

引用:
原帖由 mikey.net 於 2015-10-20 11:42 PM 發表 查看引用來源

咁多手嘅佢,我前幾日都上過大陸按黎

按邊到先:smile_o01:

引用:
原帖由 degree06 於 2015-10-20 11:55 PM 發表 查看引用來源

太過av情節啦

我真係講緊AV情節呀嗎....
唔係你想點....

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-10-20 11:37 PM 發表 查看引用來源

邪骨黎= =!?

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-10-21 12:21 AM 發表 查看引用來源

我真係講緊AV情節呀嗎....
唔係你想點....
想點就點

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-10-21 12:13 AM 發表 查看引用來源

好多C HING 知我身體唔好叫我鍚住自己早D訓同停下手....
琴日DADA好乖冇DIY....但今朝一起身就手痕....小穴痕....
而家要求冇上次咁大, 會流水咁誇張, 但就係想爽下...

女仔DIY唔幻想真係唔夠HIGH, 今朝高 ...
結果...你都係DIY左:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆