上一頁下一頁
發新話題

馬拉松DIY一星期 + 前傳 + 公園#345, 迷思#257, 302, 396,785 + 限量相#599, 740

收藏  |  訂閱
939  46.6k

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-9-20 09:24 PM 發表 查看引用來源

咁未直接慢慢摸下先:smile_o10:
都可以照摸架嘛:smile_o13:
之後又要你扭轉個頭過黎同我一直鍚
EX話我個咀好乾, 佢買潤唇膏俾我, 我都冇用
你真係要鍚:smile_o04:

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-20 09:34 PM 發表 查看引用來源

EX話我個咀好乾, 佢買潤唇膏俾我, 我都冇用
你真係要鍚:smile_o04:
咁仲簡單-3-...我未拎支潤唇膏幫你茶落去之後我再鍚落去XD....不然你想用我口水幫你濕返嗎.3.?

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-9-20 09:30 PM 發表 查看引用來源

你要換第二個幫你摸下:smile_o13(被巴飛
係都好~ 自模好累嫁....

不如做啦,仲摸。。。

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-20 09:38 PM 發表 查看引用來源

係都好~ 自模好累嫁....
跟何況...人地摸你應該...
HIGH D嘛:smile_o10:唔係咩"

引用:
原帖由 yeelung1991 於 2015-9-20 09:31 PM 發表 查看引用來源
禁就唔好成日摸啦,要昅下精補下的,你要嗎?
係咪由你提供? 可惜我虛不受補~
多謝你GE好意:smile_o09:

哈,有需要call我 218 xxxxx

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-9-20 09:35 PM 發表 查看引用來源

咁仲簡單-3-...我未拎支潤唇膏幫你茶落去之後我再鍚落去XD....不然你想用我口水幫你濕返嗎.3.?
XD 你令我諗返, 我以前有幾次鍚到流口水

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-20 09:44 PM 發表 查看引用來源

XD 你令我諗返, 我以前有幾次鍚到洗口水
洗口水XD!? 竟然係咁.3. .....
但應該都...鍚左好耐-3-....還是你鍾意濕吻之類因為"
所以先有咁既事發生XD?

我本身係鍾意前戲, 但肯鍚得耐之類既應該無咩幾個吧:3?

引用:
原帖由 yeelung1991 於 2015-9-20 09:42 PM 發表 查看引用來源
哈,有需要call我 218 xxxxx
XD 你係咪鄭+X

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆