上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  242.1k

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-6 01:38 PM 發表 查看引用來源
真係同路人...:smile_o12:
哇頂 出面落雨落到呢...凍到pk
你果邊幾點?? 你都唔出去架啦下話?

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2015-5-6 01:42 PM 發表 查看引用來源

你果邊幾點?? 你都唔出去架啦下話?
宜家下午3點42分.
唔出啦...通常都係d客drop off電話多過我去攞..
不過咁凍...無興趣做野...有d想提早收舖:smile_o05:

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-6 01:43 PM 發表 查看引用來源
宜家下午3點42分.
唔出啦...通常都係d客drop off電話多過我去攞..
不過咁凍...無興趣做野...有d想提早收舖:smile_o05:
天氣凍
知唔知最岩食咩:smile_o01:
不過呢面冇得食:smile_o03:

如果我9點訓 3點應該都訓夠6個鐘了 :smile_o13::smile_o13:
引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-6 01:41 PM 發表 查看引用來源
:smile_o10:你絕對可以俾你個電話號碼我地...
不過唔包保係唔係半夜3點打俾你叫你起身痾夜尿:smile_o01:

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2015-5-6 01:44 PM 發表 查看引用來源

天氣凍
知唔知最岩食咩:smile_o01:
不過呢面冇得食:smile_o03:
如果係啊靚女問我的話我會答 食屎....:smile_o01:
你的話... 真係唔知道...打邊爐?

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-6 01:45 PM 發表 查看引用來源
如果我9點訓 3點應該都訓夠6個鐘了 :smile_o13::smile_o13:
首先係要有

你電話:smile_o05:

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-6 01:45 PM 發表 查看引用來源
如果係啊靚女問我的話我會答 食屎....:smile_o01:
你的話... 真係唔知道...打邊爐?
食蛇
你地岩唔岩?

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2015-5-6 01:46 PM 發表 查看引用來源

食蛇
你地岩唔岩?
宜家我連榴槤我都食到,蛇?小兒科啦...:smile_o13:
不過食完個人會好熱...

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-6 01:48 PM 發表 查看引用來源
宜家我連榴槤我都食到,蛇?小兒科啦...:smile_o13:
不過食完個人會好熱...
就係凍先要食

榴槤我唔得:smile_o04:

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2015-5-6 01:48 PM 發表 查看引用來源

就係凍先要食

榴槤我唔得:smile_o04:
你試下成屋得你一個唔食榴槤而班友又無通知聲買左粒貓山王o黎逼你食...
我就係咁,守口如玉o既我終於係前年破戒...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆