上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  242.0k

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-6 09:15 AM 發表 查看引用來源

有啊 細細個玩同學嘎 當時係奢侈品來嘎 一直都好想買

當年玩咩game?

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-5-6 09:22 AM 發表 查看引用來源
當年玩咩game?
唔記得啦 我仲記得另外一種係插卡帶嘎遊戲機 好鬼大部 玩魂鬥羅 lol

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-5-6 08:38 AM 發表 查看引用來源
咁講又好似衰左D:smile_30:
一陣佢真係唔返黎update
我地又要騎刧個第二個post:smile_34:
麻鬼煩丫
佢好衰啊~唔撈啦~衰人 😭😭

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-6 09:23 AM 發表 查看引用來源

手機試下po唔po到先

你點用電話post相架:smile_o04:
我又要學!!!

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-6 09:26 AM 發表 查看引用來源

佢好衰啊~唔撈啦~衰人 😭😭

信你啦...你欲拒還迎o黎招我細個對我呀媽用得多啦...:smile_o01:

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-6 09:25 AM 發表 查看引用來源

唔記得啦 我仲記得另外一種係插卡帶嘎遊戲機 好鬼大部 玩魂鬥羅 lol

當年部部遊戲機都咁大部架啦:smile_o11:

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-6 09:40 AM 發表 查看引用來源
你點用電話post相架:smile_o04:
我又要學!!!
你關注嘎point點解係用手機po嘎,應該係張相!係photobucket申請個free accont,load相,copy個link過來就得啦

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-6 09:47 AM 發表 查看引用來源
當年部部遊戲機都咁大部架啦:smile_o11:
我指果種練電視玩果種,部機放係檯面嘎

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-6 09:50 AM 發表 查看引用來源

你關注嘎point點解係用手機po嘎,應該係張相!係photobucket申請個free accont,load相,copy個link過來就得啦

無辦法...我係孤獨的技術男...

咁啊...「張相好正...見到d我無o既野:smile_o05:」/「終於唔似上一張藝術性質咁高啦」
你二選一啦:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆