上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  242.0k

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-5 08:12 AM 發表 查看引用來源

po個網店來睇睇 我都有f係au,幫你推介下

:smile_o13:

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2015-5-5 08:25 AM 發表 查看引用來源

有冇比人抽水

當然無啦

今晚po相好唔好?po文比較傷神~週末先 lol

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-5 09:23 AM 發表 查看引用來源

你話事啦老細...

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-5 09:23 AM 發表 查看引用來源

等你

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-5 02:49 AM 發表 查看引用來源

趕點解你當時要去讀acct呢?

本身第3年有諗過讀FINANCIAL但讀完唔知搵咩工銀行Teller人工仲慘過去做文員仔:smile_55:咁咪轉去Accounting起碼知道搵咩做話時話一日無睇呢個post又多左4,5個pages

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-5 07:42 AM 發表 查看引用來源
我記得小學時候玩過網上聊天室,咩咩江湖 乜乜江湖。
下下用手寫版俾人笑到面都黃..
我同你差唔多年紀囧
我果時小六都有同同學玩乜乜江湖果D野最記得有個同學真係放左真銀入去

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-5 07:59 AM 發表 查看引用來源
講開去錯bar,有次我上Canberra 搵我同學,條友痴起條筋帶我去左間gay club:smile_o14:
你同學對你有意思:smile_04:所以帶你去gay club

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-5-5 09:58 AM 發表 查看引用來源
我同你差唔多年紀囧
我果時小六都有同同學玩乜乜江湖果D野最記得有個同學真係放左真銀入去
我最記得係..果時有個「趙靈兒」係電腦o黎...
我7到真係不停咁傾計...:smile_o16:

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-5-5 10:00 AM 發表 查看引用來源
你同學對你有意思:smile_04:所以帶你去gay club
shit.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆